A kényszerpihenő lassan véget ér az európai labdarúgásban is, visszatér lábilabda, a Bundesliga újrakezdésének is van már dátuma, látszik a fény az alagút végén és újra visszakaphatja az ember az egyik legkedvesebb szórakozását, miután minden könyvet kiolvasott, minden filmet megnézett és megismerkedett a karantén alatt azzal, akivel együtt él. Olvasni jó, olvasni hasznos, Pető Péter Lesgól – Az Orbán-rendszer sportpolitikája című friss könyve lapoztatja magát, roppant aktuális és olvasmányos. Aki a sok sztár memoárja mellett olvasna egy nehezebb témájú könyvet, ahol bizonyos soroknál megszorítod a borítót bicskanyitás helyett, akkor még beleférhet a könyv elolvasása a rajt előtt. Vendégszerzőnk cikke. 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Tabella

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!