83 (!) éve rendeztek legutóbb teljes januári fordulót az Nb1-ben. Akkor - 1938. január30-án - a mai élvonalbeli csapatok közül mindössze a Fradi, a Kispest és az Újpest lépett páyára. A többi csapat sem ismeretlen "futottak-még", de most az élet más csapatokat sodort az Nb1 mezőnyébe. Az idei január emlékezetes lesz az Újpest nagy zakójáról, és a Fradi azonos arány győzelméről - és még csak nem is volt derbi... A debreceniek biztosan évek múlva is emlékeznek majd "Vitya" parádés bemutatkozására. A többi meccs amolyan "idény eleji" volt, de nem volnánk a hazai foci feltétlen hívei, ha nem találnánk ezeken is érdekességeket! Nézzétek, halgassátok!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Tabella

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!