Friss hír, hogy a Dynamo Dresden újabb játékosánál mutatták ki a vírusfertőzést. A fertőzést a tesztek ötödik körében mutatták ki, méghozzá úgy, hogy a teljes csapat már május 9-én megkezdte 14 napos karanténját. Akkor erre azért volt szükség, mert két csapattagnál, és egy stábtagnál koronavírus fertőzést állapítottak meg. Ez szinte teljesen reménytelen helyzetbe hozza a csapatot, és felveti azt a már korábban is feszegetett kérdés, hogy vajon mennyire lesz hiteles a végeredmény, ha egyáltalán sikerül végig játszani az összes elmaradt meccset. De van ennél egy még különösebb probléma is, ami Angliában okozhat még komoly problémákat.

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Tabella

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!