Nem tudom, hogy kinek mi a véleménye a mostani helyzetben, amikor bizony forrnak az indulatok, politikusok esnek egymásnek, és egyre inkább terjed ez a társadalom irányába is. Köröz egy video is, ami úgy kezdődik; "Itt jönnek a nácik..." Álljunk csak meg egy pillanatra! Itt valami nagy nem stimmel emberek!!!

Pin It

Hozzászólások (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Mindenkit, vásárlót, eladót megbasznak X FTra, ha maszk nélkül vásárolnak dolgoznak. Be van vezetve a rendkívüli helyzet. Tilos csoportosulni is. Szóval elismerem a jószándékot és a békés demonstrációt, de tilos. A szurkolókra is érvényes a...

Mindenkit, vásárlót, eladót megbasznak X FTra, ha maszk nélkül vásárolnak dolgoznak. Be van vezetve a rendkívüli helyzet. Tilos csoportosulni is. Szóval elismerem a jószándékot és a békés demonstrációt, de tilos. A szurkolókra is érvényes a törvény....
Mi lett volna, ha pl. egy buzit ölnek meg és kimegy ugyanilyen sok buzi megemlékezni meg rigmusokat kiabálni, meg ilyenek? Biztos szétverték volna őket vagy a rendőrök vagy az ellentüntetők.

Read More
X Y
Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Tabella

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!