Néhány napja egy cikk jelent meg a haon.hu hírportálon aminek Bódi Ádám a DVSC csapatkapitányának kiállítása volt a témája. Tisztában vagyunk azzal, hogy ilyenkor mindeki a maga igazát szajkózza de azért álljunk meg egy pillanatra. A Magyar Labdarúgásban mindenki tiszteletet követel a másiktól - amin mi szurkolók azért néha mosolygunk, az elmúlt évtizedek eredményeit megnézve. De az is igaz, hogy jelenleg csak a játékvezetők azok akik ilyen olyan módszerekkel ezt ki is tudják vívni maguknak. Mi azt szeretnénk látni, hogy kölcsönös tisztelet alapján rendben menjek a dolgok. Mostanában nagyon nincs így. Az utóbbi idők mérkőzéseinek minősíthetetlen játékvezetése egy újabb cikk témája lesz.

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Tabella

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!