Joggal merülhet fel a kérdés, hiszen ha annak idején Csertői mestert lehetett hypolni mert magyar csapattal ugyan de nézhetetlen focival kikiáltották a mezőny legjobb edzőjének , akkor arról a Márton Gáborról mit lehet mondani aki egész karrierjét tekintve amolyan beugró edzőnek tekinthető. Mégis értékelhető focit tud játszatni egy majdnem kiesővel? Mi lehet a titok ha van egyálltalán vele kapcsolatba? Majd megkérdezzük hamarosan egy videóriportban, de addig is álljon itt egy névsor: Márton Gábor, Garami József, Dárdai Pál? Ifjabb Dárdai Pál, Bódog Tamás, Gera Zoltán. Mi köti össze őket ? Pécs .

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Tabella

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!