Wágner Ádám és testvére Gábor megnyilvánulási sokszor kavarnak vitát felháborodást. Tény , hogy a 21. századi fülnek és ez igaz különösen Magyarországon, nagyon ritka az őszinte kritika és úgy egyáltalána szembenézés a múlttal és a jelennel. Most változatás nélkül közöljük Wágner Ádám minap facebookon megjelenített futballvízióját, ami lehet csak egy görbe tükör vagy irónia de lehet egy mindent átfogó teljes szakági futballvízió. Bízunk ez utóbbiban mert amellé teljes mellszélességgel odaállhat mindenki aki a Magyart Futballt vissza akarja kapni. Reméljük az írás komoly és nem csak az irónia vezette a gondolatmenetet.

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Tabella

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!