Magyarul videobíróként ismerjük a rendszert, ami az Nemzetközi Labdarúgó-szövetség Szabályalkotó Testülete (IFAB) szerint jelentősen csökkenti a hibás ítéletek számát. A rendszer nem túl bonyolult, mégsem árt, ha megnézzük miként működik, illetve, hogy miként fog működni, ha egyszer majd bevezetik. Mert bizony kiderült, hogy csúszás van, ugyanis a beszállítónál a járvány fennakadásokat okoz. Ez csak technikai probléma, alapvetően a felhasználás mikéntjét nem érinti, hiszen az már eldöntött tény (és a megrendelés is ez alapján történt), hogy mit tud majd a rendszer. hogyan fogják alkalmazni a hazai élvonalban. Nézzük!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Tabella

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!