Unalomig halljuk, mi magunk is sokszor hoztuk már fel, hogy az '50-es, '70-es évek nézőszámai mellett a mai NB1 meccseit élőben megtekintők száma alig kimutatható. Sajnos ez így van, a tények makacs dolgok, de nem hiszem, hogy ne lenne megoldás a problémára. Miért probléma a kevés néző? Mert egy egészséges klub-modellben a szurkolói bevételek igen komoly, 20-30%-os szeletet képviselnek a bevételi oldalon. Vannak extrém szituációk, amikor ez az ideálisnak hitt modell nem működik, míg egy torzabb szerkezet jól teljesít (pl. járvány idején), de az ilyen extremitások ritkák, és hosszú távon működő modelleket ilyesmikre nem szokás felépíteni.

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Tabella

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!