Sokakat meglepett, hogy a Fehérvárra távozó Márton Gábor utódjaként Boér Gábort szerződtették a zalaegerszegi kispadra. Ez tényleg meglepő, ugyanakkor látni kell, hogy Sallói István nem nagyon szokott mellényúlni! Márton Gábor kinevezését is sokan furcsállták, aztán most - alig pár hónappal zalai megérkezése után - az utóbbi évek egyik élcsapatánál folytatja pályafutását! Korai lenne még véleményt mondani, nem tudni, hogy sikerült ez a "kaland", ahogy ma még a frissen kinevezett ZTE-edző megítéléséhez sincs elegendő információ - azaz tétmeccsek újdonsült csapataikkal. Nézzük tehát, hogy mit tudunk a ZTE edzőjéről!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Tabella

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!