A minap kértük olvasóinkat, nézőinket arra vonatkozóan, hogy fogalmazzanak meg kérdéseket Barczi Róberthez, a frissen kinevezett MLSZ sportigazgatójához. Kérésünk értő fülekre talált, kaptunk jó pár kérdést, amit ezúton is köszönünk! Nagy eredménynek tartjuk, hogy az MLSZ egyik fontos posztot betöltő vezetőjével beszélgethetünk, és mindezt megoszthatjuk Veletek! Ezt nem egyedül mi, azaz a semleges Térfél, hanem MI, a szurkolók értük el! Most mégsem erről szeretnék írni, hanem egy olyan észrevételről, ami a kérdések között megbújva elsőre elkerülte a figyelmemet. Egy olyan szempont, ami nem jutott eszembe, de igen komoly érv a mostani versenyrendszer megváltoztatása mellett.

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Tabella

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!