Nem váltottunk profilt, az ornitológiáról kb. annyit tudok, hogy a madaraknak szárnya van, de közel sem biztos, hogy minden csőrös és kétlábú röpképes is... Igen, vannak köztük futómadarak, akik nem képesek szárnyalni, és vannak olyanok is, akik csak időnként villantanak az égbolton, egyébként nem feltétlen nagy légtornászok. Sajnos most úgy tűnik, hogy a Loki is ilyen, de - mint a Főnix - feltámad, és megerősödve tér vissza az NB1-be.Az ő történetük a Leeds-ére emlékeztet, és azért ragadtam tollat, hogy a brit példán keresztül bemutassam, milyen buktatók lehetnek a felfelé vezető úton. Mindezt azzal a céllal, hogy a Loki ne kövessen el hasonló hibákat többé.

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Tabella

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!