Tegnap a Sepsi OSK történetében először kupadöntőt játszott. Az ellenfél egy igen kevéssé szerethető figura tulajdonában lévő, magát mostanság FCSB-nek nevező alakulat volt. A Sepsi harcolt, küzdött, ahogy azt kell, de végül vereséget szenvedett. Azaz dehogyis! Már az is egy komoly mérföldkő, hogy a döntőig eljutottak! És ez nem lózung! Azért nagy fegyvertény mindez, mert egy olyan közegben játszottak egy csúcs-meccset, ami a legkevésbé sem nevezhető barátságosnak... Mondjuk ki nyíltan; hol kimondva, hol kimondatlanul a pokolba kívánják testvéreinket. Ebben pedig éppen az ellenfél tulajdonosa az egyik élenjáró, habzó szájjal önti a médiába válogatott trágárságait a székelyekre, a magyarokra, kit hol ér! De a fickó említést nem érdemel, van más, amit viszont el kell mondanunk!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Tabella

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!