A Halinak komoly szüksége van védelme megerősítésére, mert bizony a 2019/20-as csonka bajnokságban 27 meccsen kapott 34 góljuk nem éppen csúcskategóriás teljesítmény! Persze ez nem csak a közvetlen védelmen múlik, ma már mindenki támad – és mindenki védekezik. De látni kell, hogy Szombathelyen most két olyan belső védő próbálja megállítani az ellenfelet, akik mintha inkább már pályafutásuk végéhez közelítenének, semmint a fiatalos lelkesedést, kirobbanó erőt képviselnék. Ne értse félre senki, Devecseri Szilárd és Németh Milán nem ősöreg, de gondolni kell még időben pótlásukra. Itt az idő, Mocsi Attila érkezik!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Tabella

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!