Az előző bajnokságban elég komoly problémák voltak Újpesten, és akkor azt sem lehetett tudni, hogy mi lesz a folytatás. Az még most sem világos, hogy mire lesz elég a lassan összeálló keret, de az elég látványos, hogy most mintha más stratégián lenne az NB1 csúcstartója. Az okokat kutatva – pusztán elméleti alapon – sokféle következtetésre juthatunk, de most csak a két végletet említjük: a klub eladása megtörtént (folyamatban van), vagy a tulajdonos belátta, hogy a tavaly nyári aktivitás idén már nem lesz elég… Mi áll közelebb az igazsághoz? Ez itt nem derítjük ki, de idővel kiderül. Most nézzük az igazolásokat!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Tabella

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!