Ez a meccs aztán tényleg nem volt semmi! Akkoriban a Fradinak komoly problémát okozott az ETO, de ezen a meccsen egy őrült rohanásban mégis sikerült elkapni a Verebes-legényeket! 0:2 után Hannich értékesített egy tizenegyest, ezzel 1:2-vel zárult az első félidő, de az igazi tűzijáték csak ezután, a második félidőben következett! Az ETO 3:1-ről feljött 3:3-ra (!), de Zsinka megszerezte a Fradi negyedik gólját. Erre is jött válasz, de a 84. percben Zsinka János gólja végül megpecsételte sorsukat: 4:5! A Verebes-korszak addigi eredményei okán érthető, hogy egyik csapat sem akarta elengedni a meccset. Mire gondolok? Olvass tovább!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Tabella

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!