Aligha... De várjunk csak ezzel! A két csapat története során volt már számos meglepetés, bár ezek inkább számunkra voltak kellemetlenek, semmint csütörtöki ellenfelünk számára. Utolsó győzelmünket 2012. október 16-án arattuk a török válogatott ellen, míg legutolsó idegenbeli győzelmünkhöz egyenesen 36 évet kell visszamenni... Akkor, '84-ben azért alapos munkát végeztek a srácok, hiszen befigyelt egy hatos a hazai hálóba! De hát hol van már mindez? Sajnos nem tegnap volt, Esterházy Marci (akkor még így; Marci), Mészáros Ferenc, Bodonyi Béla, vagy éppen Kardos már régen abbahagyták az aktív futballt. Akkor ők szerezték a gólokat (előbbi kettő dupla találatot ért el), most pedig egy olyan válogatottal fogunk kiállni, ami sok új srácnak ad lehetőséget arra, hogy bizonyítson. Ez rossz előjel? Nem is tudom... kiszámíthatatlanok leszünk, az egyszer biztos!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Tabella

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!