Mi a szurkoló és a szakember közti különbség, ami egyben össze is köti őket? A szurkoló tudja a választ a, „mit?”, a szakember pedig tudja „hogyan?” kérdésekre. A kettő hozza létre a produktumot, esetünkben a sport-eredményt. A Semleges Térfél - lelkes amatőrök (szurkolók) társasága – ezt felismerve fórumot biztosítunk a sport bármely területén dolgozó szakemberek számára.

Elsőként Klink Zoltán „Az állóképesség” című munkáját mutatjuk be, melyben a szerző bemutatja, hogy az általa edzett sportolókat milyen munkával juttatta el a világ élvonalába, hogyan vált belőlük SPORTOLÓ. Szurkoló és edző egyaránt olvassa figyelemmel!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Tabella

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!