Ebben a részben leleplezek egy majd’ száz éves tévedést, szakmai utazásom során eljutok az egyéni sporttól a csapatsportig, Erdei Zsolttól a Női Vizilabda válogatottig, az egyszeri csúcsponttól a sorozatterhelésig – azaz lassan, de biztosan haladok a foci irányába! Bemutatom, milyen sajátosságokat kell figyelembe venni akkor, amikor a tisztán elméleti modellt a gyakorlatba ültetjük. De ez még mindig nem elég az eredményhez, nem elég, ugyanis az elméleti modell az egyes csapatsportok eltérő dinamikai sajátosságai (versenyrendszer, mérkőzés hossza, pályaméret, mérkőzés-dinamika, stb.) igen nagy mértékben eltérnek! Módszerem fociban történő alkalmazásához természetesen szükség volt az eddigi tapasztalatokra, de ezek még mindig nem adnak kész receptet! 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Tabella

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!