Nem szokásunk egy-egy játékosról írni, most sem teszünk kivételt, hanem csak egy játékoson keresztül szeretnénk felhívni a figyelmet általunk fontosnak tartott kérdésekre. Halmosi Péter - profi pályafutását végét bejelentő nyilatkozatában - csalódottságának adott hangot, mondván; "Szerintem nem ezt érdemeltem volna ennyi év után." Eddig semmi különös - mondhatnánk -, de ne felejtsük el, hogy Halmosi pályafutását tekintve az utóbbi évtizedek sikeresebb labdarúgói közé tartozott, aki nem egyszer komoly kritikával illette aktuális klubját, de a játékvezetőket, és adott esetben a szurkolókat sem kímélte. Ő ezt azzal magyarázta, hogy a lelkiismerete nem lenne tiszta, ha akkor és ott nem szólal fel, ahol és amikor azt megtette.

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Tabella

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!