Teszek egy kísérletet arra, hogy megpróbáljak belehelyezkedni az ő szerepébe, és ezáltal megérteni az embert, akit mi bíróként ismerünk. Kezdem az elején; a bírói szakma nem egyszerű terep! Vannak olyan szakmák - mint pl. a parkoló-őr, vagy a közterület felügyelő, és még sok más -, amik természetüknél fogva konfliktusosak, nem népszerűek, ugyanakkor nélkülük nagyon nehéz lenne rendet teremteni, és tartani. Nem hiszem, hogy létezik olyan meccs, ahol nincs "hülye-vagyozás", ahol minimum egy-két sértő szó el nem hangozna a bírót, és tevékenységét minősíti. Ez bizony nem gyenge idegrendszerű embereknek való feladat!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Tabella

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!