Időről időre összegyűjtjük az általunk legjobbnak ítélt hozzászólásaitokat a Semleges Térfél Közösség facebook oldaláról, valamint a Semleges Térfél youtube oldaláról.

A SZURKOLÓ HANGJA TI VAGYTOK!

2020.01.29.

 

„Ez a klub soha nem fogja felvállalni azt, hogy csak saját neveléssel lépjenek ki a mai körülmények között, mert azonnal kiesnének még a másodosztályból is. Innentől az egész elvesztené a kreált létjogosultságát is nyilván.”

Péter K. - ST [VLOG] - Identitás? Filozófia? Stílus?...Mit árul el a Felcsút weboldala

„…számomra a szurkoló az maga a klub, úgyhogy számomra a szurkolói közösség a mérvadó. Talán sokan azt gondolják, hogyha a Fradit nemzeti klubnak hívjuk azzal őket kirekesztjük, pedig nem így van, számomra egy DVTK vagy egy Kispest szurkoló is ugyanúgy lehet hazafi.”

F. Jack - ST [VLOG] - Identitás? Filozófia? Stílus?...Mit árul el a Felcsút weboldala

„Akkor most visszasírjuk Csertőit meg az "antifutballt"?”

H. Csaba - Semleges Térfél Közösség

„Klubfilozófia az én értelmezésem szerint: Egy klub - azaz egy közösség - labdarúgáshoz való szellemi és érzelmi viszonyulása.”

F. Jack - ST Live [NBI] – Bemelegítés

„Rendszer, ami nálunk rendszertelen, vagy sokkal inkább esetleges, kezdetleges, gyakorlatlan és szakmaiatlan. Hozzáteszem, szerintem.”

T.S. - Semleges Térfél Közösség

„Zalai identitásról valamiért Bödőcs előadásai jutottak eszembe. :) Sallói István és Végh Gábor érdekes figura nem tudom hova tenni őket. Én a saját neveléseket hiányolom jó lenne, ha nem összevásárolt csapat lenne hosszútávon.”

V. Kalap - ST [VLOG] - Identitás? Filozófia? Stílus?...Mit árul el a ZTE weboldala

„Be…rás hogy egy NB1-es csapat se fordít erőt ilyenre. Minden tisztelet a Kelené. Visszatükröződik a külföldi mentalitás.”

L2426 - ST [VLOG] - Identitás? Filozófia? Stílus?...Mit árul el a Kelen weboldala 5*

„Köszönjük ismét a minőségi tartalmat, bízom benne, hogy olyasmit indítottatok el, ami ha máshogy nem is, de a szurkolókon keresztül olyan erővel hat vissza a klubokra, hogy muszáj legyen nekik lépniük ez irányba is!”

S24 - ST [VLOG] - Identitás? Filozófia? Stílus?...Mit árul el a Kelen weboldala 5*

„Nagyon tetszik a csatorna! Nagyon jó emberek vagytok, és látszik, hogy szívből csináljátok!  Kicsit dejavű" érzésem is van, mert gyerekkoromban a haverokkal mi kb. "ugyanezt" csináltuk, csak a gombfociról és a spirálfüzet felett! :)  Igaz senkit sem érdekelt, de nekünk egy ünnep volt a nap végén minden statisztika és elemzés! Boldogan aludtunk este! Jó nézni titeket, közben már nem is járok meccsekre 20 éve! :( .„

M. - ST Live - Fagyos ébredés v2.0

„Ha ETO, akkor Verebes...”

Mr. J. - ST [VLOG] - Identitás? Filozófia? Stílus?...Mit árul el a ETO weboldala

„Azt tudja valaki, hogy Felipe miért vonult vissza? Esetleg valami trükk, hogy így majd pár hónap múlva szabadon igazolható lesz...”

Zoltán V. - Semleges Térfél Közösség

„Tibi, hol a gerinc?”

P. Dezső - Semleges Térfél Közösség

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Tabella

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!