"Ez a Dán szövetség szóba áll a szurkolókkal? Kész pitiánerség..."

Időről időre összegyűjtjük az általunk legjobbnak ítélt hozzászólásaitokat a Semleges Térfél Közösség facebook oldaláról, valamint a Semleges Térfél youtube oldaláról.

A SZURKOLÓ HANGJA TI VAGYTOK!


„Hajrá Miskolc ordibálják egy Diósgyőr meccsen! Soha nem hallottam, hogy hajrá BUDAPEST a Fradi, Honvéd, MTK stb. meccsen."

P. Dezső, Semleges Térfél Közösség - facebook


„Ámulok, és bámulok. Ez a Dán szövetség szóba áll a szurkolókkal? Kész pitiánerség…”

Attila V., Semleges Térfél Közösség - facebook


„Mindig vannak társadalmilag sikeresebbnek számító egyedek. Részemről inkább Budafok, mint Kisvárda.”

Ny. János, Semleges Térfél Közösség - facebook


„Verebes nem vette meg, mert ő tiszteletpéldányt kapott, tekintettel arra, hogy ő írta az ajánló sorokat. Alaphelyzetben a dolognak úgy kéne működnie, hogy ha megjelenik egy szakkönyv, akkor a szövetség felvásárol egy komolyabb mennyiséget és odaadja az edzőinek ingyen, hogy tanuljanak. … az csak elvárható lenne a szövetség edzőképzésétől, hogy olyan edzőket neveljenek ki, akik magukévá teszik az egész életen át való tanulás dogmáját.

Ferenczi Attila, Semleges Térfél Közösség - facebook


„Azért nem nagyon nyüzsögnek ott magyar edzőink, ez is annyira jellemző... a végén csak megjelent Puzsér.”

Onlájn Tóni, Semleges Térfél - A gondolat szabad konferencia a Magyar Futballért 2.


„Tapasztalom más fórumokon is, most éppen a női kézilabdánál, hogy a sok elvakult szurkoló nem bírja elviselni, ha valakinek kritikája van a csapat felé, nem fikatőrizmus, hanem építő jellegű kritika. Ilyenkor jönnek azok a kioktató, felháborodott jellegű kommentek, hogy miért nem lehet szurkolni, miért kell bántani ezt-azt? Sokan el vannak tévedve, mi az igazi szurkolás, a majomszeretet nem az!”

K. Balázs, Semleges Térfél Közösség - facebook


„Dárdai nem akar mártír lenni ő ezt sose fogja bevallani mert van annyira diplomatikus!”

T. Krisztián, Semleges Térfél Közösség - facebook


„Remélem látjuk még Bódogot, hozzá méltó, patinás, komoly múlttal teli csapat padján itthon és nem csak egy őszi vagy tavaszi forduló erejéig.”

TheOfficialCimpiHUN, ST [VLOG] - Bódog Tamás "Gegenpressing" MLSZ edzőképzés beszámoló


„Most hallják a magyar edzők, hogy mi is az a gegenpressing (visszatámadás), elképesztő. Aztán szembejön a valóság és a magyar játékosok ész nélkül rugdalják el a labdát (jobbik eset), vagy adják le az ellenfélnek, amiből aztán az ellenfél gólt szokott rúgni.”

Jozsef B., ST [VLOG] - Bódog Tamás "Gegenpressing" MLSZ edzőképzés beszámoló


„Érdekes a bajnokságok összehasonlítása. A magyar bajnokság átlag életkora 26,5, a szlováké 24,0. A magyar bajnokság összértéke 105,03M, a szlováké 62,55M. A magyar válogatott összértéke 46,95 (átlagban 2,04M), a szlováké 173,05 (átlagban 7,21M). Amíg a magyar akadémiák nem tudnak kinevelni játékosokat az európai topligákba, addig kullogni fogunk.”

L. F. Zoltán, Semleges Térfél Közösség - facebook


 „Szerintem ez a játékosok felelősége is. Bár én lennék most egy 20 éves magyar tehetség, aki az NB1-ben kapna lehetőséget. Külön edzésre járnék, angolra, konditerembe, táplákoznék helyesen szorgalomból, de hát a többséget ez nem érdekli, tiszta igénytelenség. Mondjatok már pár magyar játékost, amelyiken jól áll a mez, ha rá néztek! Olyan válluk van, mint egy sörösüvegnek, cérna kar beesett mellkas. Nem igaz, hogy ennyire ne legyen vkinek önbecsülése, hogy nézzen ki vhogy, és meg tudjon szólalni.

Stealth, ST Live [NBI] - Visszatérők és egy kis táplálkozástudomány


 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Tabella

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!