Időről időre összegyűjtjük az általunk legjobbnak ítélt hozzászólásaitokat a Semleges Térfél Közösség facebook oldaláról, valamint a Semleges Térfél youtube oldaláról.

A SZURKOLÓ HANGJA TI VAGYTOK!

2020.02.16.

Az utóbbi időben úgy felgyorsultak az események, hogy csak kapkodom a fejem! Olyan mennyiségben, és minőségban szóltok hozzá a témákhoz, hogy nem is tudtam teljes képet adni, csak a Közösség hozzászólásait, és csak február 8.-val bezárólag tudtam feldolgozni... Ez legyen a legnagyobb probléma, holnap ismét jelentkezem a Ti gondolataitokkal! De nézzük a termést február eleji termést!

 

„Egyébként, ha már reform, amikkel jó részt egyetértek, meg kellene szüntetni a két egyenes kiesős rendszert. A 11. osztályozót kellene játsszon! A világon nincs meg egy bajnokság, ahol a csapatok 16% kiesik a bajnokság végén. Semmilyen sportban szerintem. Ez óriási szakmai malőr.”

Csaba M. – Semleges Térfél Közösség

„...ééééssss! Újra eladta magát!!!!!! Codálatosz....”

M. Tamás – Semleges Térfél Közösség

„A videobírórol csak annyit, hogy ahol már működik, azokon a helyeken szinte semmivel sem csökkentek a vitatható ítéletek száma. A videobíró is ember. Illetve emberek ítélkeznek.”

Attila V. - Semleges Térfél Közösség

„Somáliának nagyon drukkolok, de tegnap legalább olyan izgalmakat okozott, mint Ihnatenko, úgy passzolt, mint aki műtét után frissen ébredt.”

A. József - Semleges Térfél Közösség

„Vannak csapatok, akiket nem a nézőszámok miatt akarunk az NB1-nem látni, hanem az identitása miatt.”

Tamás N. - Semleges Térfél Közösség

„A Nemzethy Űrhivatal, a Hold talaját játékra alkalmasnak minősítette!

Attila V. - Semleges Térfél Közösség

„A szakbarbár, hozzá nem értő szurkolók, erről beszélnek immár ötven éve "jönnek a csehszlovákok…"

Attila V. - Semleges Térfél Közösség

„Hát a qrva életbe, nem az lenne a dolga mindenkinek, akinek köze van a bajnokság lebonyolításához, hogy a Derbi ne maradjon el?”

L. F. Zoltán - Semleges Térfél Közösség

„A táborban, vagy a mérkőzés hevében én is együtt skandáltam a sértegető rigmusokat. Azonban, az újpest drukker barátaimmal közösen drukkoltam BEK (pl.: Dózsa - Bayern) meccseken.”

Attila V. - Semleges Térfél Közösség

„Kapa csetlett-botlott azzal a piszkafa lábaival a jobbszélen… de a végén mégis bevarrta a gólt vagy gólpasszt adott, és 30 év felett még kiment belgába és ott is megállta a helyét! Na ő még focista volt!”

Cs. T. Tamás - Semleges Térfél Közösség

„Most odáig jutott, hogy a nemzet kineveti, és Marco Rossi is a nevetség célpontja lesz, ha behívja! Egyszerűen eladta a tehetségét...”

Béla K. - Semleges Térfél Közösség

„Pedig gondoskodni fog az MLSZ a bajnokság szorosabbá tételéről… már ma jó pár meccsen látható volt...”

Zoltán B. - Semleges Térfél Közösség

„Tuti hogy az M4-esek is nézik a semleges térfelet.”

Norman C. - Semleges Térfél Közösség

„Akárhol is alkalmazták, a távozásával mindenhol óriási űrt hagyott maga után. Már csak azt mondja meg valaki, hogy ki is ez?”

Attila V. - Semleges térfél Közösség

„A játékvezetők legtöbbet használt mondata: NYUGODJON MEG! Mondja ezt akkor, amikor százmilliók múlhatnak egy meccsen, amikor az edző egy hétig spannolja a csapatát, hogy kellően agresszív legyen, amikor a néző a keménységet, a határozottságot várja el.”

F. Attila - Semleges Térfél Közösség

„Én nem elsősorban a bírót hibáztatom (mert a bíráskodás a labdarúgás színvonalán van), hanem ezeket a férgeket, akik igy szimulálnak.”

János V. - Semleges Térfél Közösség

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Tabella

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!