Időről időre összegyűjtjük az általunk legjobbnak ítélt hozzászólásaitokat a Semleges Térfél Közösség facebook oldaláról, valamint a Semleges Térfél youtube oldaláról.

A SZURKOLÓ HANGJA TI VAGYTOK!

2020.01.10.


„3 dolgot azért hiányolok a videóból: 1, egy Fradi pulóvert, 2, a Paks honlapjának és klubfilozófiájának elemzését, 3, a fiquateurizmust”

Onlájn Tóni, ST [VLOG] - Identitás? Filozófia? Stílus?... Mit árul el az MTK weboldala


„Továbbra is az a véleményem, hogy amíg az állam kitömi a futballklubok és a szövetség zsebeit addig itt semmiféle változás nem lesz. Jó magyar szokásokhoz híven, igazodva a mondáshoz: sok bába között elvész a gyermek, szóval úgy megszakértik itt a futballt az okosok, hogy az csuda, a sz@r meg marad itt, rajtunk, nekünk. Változás pedig nem lesz.”

Sándor S., ST [VLOG] - MLSZ konferencián jártunk Gödöllőn


„Hogymihogymi? Most akkor fogjuk a magyar játékosok nagyszüleire, hogy rossz az utánpótlás, mert Messi is örökölte a képességeit?”

Game-Obscura, ST [VLOG] - Elkaptuk Csank Jánost Gödöllőn


„Honvédként szerettem meg gyerekként, fiatalkoromban pedig a Kispest volt számomra. Mindkettőt használom. Nekem teljesen egyenértékű, a múltunk része mindkettő.”

Kermon, ST [VLOG] - Identitás? Filozófia? Stílus?...Mit árul el a KISPEST weboldala


„Nincs identitás, nincs kötődés, nincsenek érzelmek. A klub részéről. Csakatao!”

Csaba M., Semleges Térfél Közösség – facebook


„Mondjátok, hogy április elseje van és nem lett Kassai az Oroszoknál a játékvezetői testület vezetője!"

T. Krisztián, Semleges Térfél Közösség – facebook


„A genetikát a legnehezebb megváltoztatni.”

L.V. Gyula, Semleges Térfél Közösség – facebook


„Tősgyökeres és megváltoztathatatlan Diósgyőri identitásom ellenére sajnálom,hogy egy szimpatikus,és szerintem jó szakember távozik az élvonalból .... sajnálom, és nem tudom elhinni, hogy egy korábban sikeres szakember miatt van most ott a Loki, ahol van.”

Béla K., Semleges Térfél Közösség – facebook


„Fradi szurkolóként is borzasztó ezt látni. Erőt es kitartást kívánok ahhoz, hogy egyszer helyre jöjjenek a dolgok, mert ez átláthatatlan és megérthetetlen szerintem, ami Újpesten történik.”

Imre N., ST [VLOG] - Identitás? Filozófia? Stílus?... Mit árul el az ÚJPEST weboldala


„… a jövedelmi viszonyok miatt dőreség összevetni számok alapján, hogy ki a profi. Nem véletlenül vannak tele az osztrák amatőr osztályok magyarokkal... A postás nem hülye, csak elvtelen.”

H. András, Semleges Térfél Közösség – facebook


„Egyébként nagyon jó a sorozat, informatív és gondolatébresztő. Egy átlagos futballszurkoló nem is gondolná, hogy mennyire gazdag az egy-egy csapat mögött rejlő esszencia.”

Balázs T., ST [VLOG] - Identitás? Filozófia? Stílus?... Mit árul el a DVTK weboldala


„… a rendszerben nincs létjogosultsága a tudásnak, semmilyen szinten. Szó szerint, vak vezet világtalant. Az edzők elméletet gyártanak, hogy miért ne tanuljanak. "Könyvből még senki sem tanult meg focizni". "Focira születni kell, az nem tanulható" stb.”

F. Attila, Semleges Térfél Közösség – facebook


„Pool Sheffield vak1 játszott vak2-vel. Guardiola öreguras filozófia. köszi a videót, ez 2020 legnagyobb paródiája és még csak jan eleje van.”

Norbert M, ST [VLOG] - Elkaptuk Csank Jánost Gödöllőn


Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Tabella

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!