Hidi: "A Honvéd nevéhez, történelméhez méltó szereplésre szeretnénk törekedni a következő szezonban!"

Kispesti nevelésként vált az évek folyamán a Budapest Honvéd meghatározó játékosává Hidi Patrik, aki 2 szezon erejéig belekóstolt a légióséletbe. Amióta hazatért nevelőegyesületéhez előbb kupagyőzelmet ünnepelhetett, majd idén jött a majdnem teljes hidegzuhany egy közel nyögvenyelős szezonnal. 
A 2016-os bajnokcsapat kapitány értékel: 

Pin It

Bővebben ...

ASZFALCSÍK: F1.2021- Azeri nagydíj utózengés

Egyértelmű, hogy az elkövetkező hetek során a sportvilág kedvelői tekintete a részben hazai rendezésű EB-re fog szegeződni, ellenben mi ezúttal a múlt hétvégén rendezett F1-es Azeri nagydíjról hoztunk egy cikket!

Pin It

Bővebben ...

Mit várunk az EB-től?

Ahogy azt az elmúlt VB alkalmával is megszokhattátok az ST csapat a klubbajnokságok befejeztével se pihen. Ezúttal az részben hazai rendezésű EB csoportjairól mondták el a véleményüket, várakozásaikat: 

Pin It

Bővebben ...

A meccs előtt és a meccses sem térdelt le a Válogatott!

Tegnap megmérkőztünk Írországgal egy felejthető mérkőzésen. A szurkolók kitettek magukért és ők legalább világszínvonalon teljesítettek. Tulajdonképpen a csapat sem hozott szégyent eddigi eredményeire. Tisztán látszik, hogy ebben a csapatban van egy két olyan játékos aki nagy karrier előtt állt. Szalai Attila és majd reméljük felépülése után Szoboszlai Dominik.

Pin It

Bővebben ...

Sinanovic: "Nehéz volt megemészteni, hogy nem lehetek ott a pályán!"

Az idei NB2-es szezon nyitányán szenvedett súlyos sérülést, amire ráment az egész szezonja. Sokan az NB2 Zsótér Donátjaként tekintenek Sinanovic Sinanra, aki szeretne legalább 150%-os teljesítménnyel visszatérni.

Pin It

Bővebben ...

Ők "utaznak" az EB-re! - Végleges Marco Rossi 26 fős kerete

Ahogy korábban meg lett hírdetve Június 1. 17:00kor kiderült kikre számít majd a nyári Európa-bajnokságon Marco Rossi szövetségi kapitány

Pin It

Bővebben ...

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!