Örökrangadó!

Mint azt beharangozónkban (ITT) jeleztük az NB1 2020/21-es sorozata Örökrangadóval nyit. Nem semmi az a történelem, ami a két klub vetélkedéséről szól; amellett, hogy a legnagyobb múltra visszatekintő párharc, az összecsapások futball-történeti jelentőségűek. Sőt, a meccseket végig böngészve a XX. század magyarországi történelme is kirajzolódik!  Erről szólt korábbi cikkünk egy igen furcsa körülmények között megrendezett meccsel kapcsolatban (ITT). Nézzük tehát, milyen előzmények után lépnek pályára ma este a csapatok!

Pin It

Bővebben ...

Átigazolások - 2020 nyár, a rajt előtt

Holnap nagy nap lez! Kezdődik a 2020/21-es bajnokság. Bár az átigazolás periódus még szeptember 2-ig tart, a nyitófordulóra már megvannak a keretek. Mit látunk? Mit gondolunk? Elmondjuk!

Pin It

Bővebben ...

Birtalan Botond interjú

Birtalan Botond -dal készített interjút Ladislav igen termékeny tollú vendégszerzőnk. Ezúton is köszönjük munkáját amit a Semleges Térfél közösségben végez. 2017-ben gólkirály lett az NB2-ben, majd így érkezett Angyalföldre Birtalan Botond.
Pin It

Bővebben ...

Holnap becsengetnek!

Az iskolás korúaknak most gondolom görcsbe rándult a gyomra, de aggodalomra semmi ok, az NB1-be csengetnek be, így a sulisoknak is lesz lehetősége akár már pénteken egy Örökrangadót megtekinteni! Mert bizony kezdődik!!! Van értelme az esélylatolgatásnak? Szerintem van, még akkor is, ha jövő hétfőn majd jókat mulatok egy-egy meglátásomon… Nézzük!

Pin It

Bővebben ...

Meccsnap – ahogy azt kell(ene)!

Nem véletlen az elnevezés, és az sem, hogy az angol eredetű matchday tükörfordítása. Ennek nem csak az angol nyelv elterjedtsége az oka, hanem az is, hogy az angoloknál nem szimplán csak egy meccsről szól ez a nap, hanem egy olyan szórakozás, közösségi élmény, akár sport-lehetőség, ami egész napos programot jelent. Nem mellesleg a kluboknak bevételi forrást is jelentenek a meccs köré szervezett programok!

Pin It

Bővebben ...

A nap mérkőzése: Vörös Lobogó - Kinizsi: 3 - 2 (1956.08.12)

Ezúttal egy olyan meccset választottam, ami nem egy fényes történelmi sikert, vagy hihetetlen sportteljesítmények okán került ebbe a sorozatba, hanem azért, mert egy igen szomorú korszak lezárását jelentette. A mérkőzés napján Rákosi már a "nagytestvér" vendégszeretetét élvezte, de a korábban éppen az ő csinovnyikjai által megváltoztatott csapatnevek még megmaradtak... Szóval kik is játszottak ezen a meccsen?

Pin It

Bővebben ...

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!