Több, mint 90 perc, több, mint évértékelő – Sallói Istvánnal beszélgettünk

Évértékeléssel készültünk, de közben szóba kerültek edzők, játékosok, tulajdonosok, érmesek és kiesők, célok és eredmények – fontos témákat érintettünk! Miért kell sokat keresnie egy játékosnak? Miért paranoiások az edzők? Miért más a helyzet a vízilabdában? Mi a szerepe a sportigazgatónak? Mit akarnak a tulajdonosok?

Pin It

Bővebben ...

Őszi ST légiós körkép

A hazai bajnokságban focizó játékosok mellett volt lehetőségünk pár légióst is mikrofon elé vonni.  Két ország három csapat, egy nemzet! És még egy közös vonás: mind a hárman idén igazoltak külföldre, így ez az év jócskán tartogatott meglepetéseket!

Pin It

Bővebben ...

NB2 - őszértékelő, 2020

Az idei évben szerencsére jó pár játékossal tudtam riportot készíteni. Ezen játékosok, különböző országból és bajnokságból kerültek ki. Nézzük, hogyan alakultak az ST által megkérdezett játékosok őszi félévei, illetve mit várnak a tavasz félévre.
A mikrofon ezúttal az NB2-es csapatok előtt! Készítette: Ladislav (vendégszerző)

Pin It

Bővebben ...

Nagy Gergely - Görög jelentés!

Győrben mutatkozott be az élvonalba. Játszott Dunaújvárosba, majd a Vasassal jutott fel újra az NB1-be. Itt Bronzérmet, és kupadöntőt játszott, majd Paks után vette végül az irányt Görögország felé. 2020 január óta a Lárisza együttesében védi a hálót a góloktól Nagy Gergely.

Készítette: Ladislav( ST vendégszerző)

Pin It

Bővebben ...

Hahn János - a góllövőlista élén!

2012/13-as szezonban mutatkozott be az élvonalba, azóta több mint 200 találkozó van már a lábában. A Felcsút ellen rúgott mesternégyese óta vezeti a góllövőlistát, az NSO-tól pedig ezen találkozón nyújtott teljesítményére 10-es osztályzatot kapott. Hahn Jánossal beszélgettem!
Készítette: Ladislav (ST vendégszerző)

Pin It

Bővebben ...

Bősz Levente - A Liga 1 élőben

2020 szeptemberében szerződött a román élvonalban szereplő Poli Iasi csapatához Bősz Levente a másodosztályban szereplő Vasas csapatának korábbi kapusa. Eddigi tapasztalatairól beszélgettünk. Készítette: Ladislav (ST vendégszerző)

Pin It

Bővebben ...

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!