A Hertha előre, a Leipzig meg hátra lépett

Izgalmasan alakul a gőzerővel robogó Bundesliga. Tegnap, azaz szerdán a Leipzig óriási lehetőséget kapott, ugyanis az akkor előtte három ponttal vezető Dortmund kikapott a Bayern-től, így a Hertha elleni győzelemmel behozhatta volna hátrányát. Nem így lett… De nézzük meg a két magyar érintettségű csapat meccseit, és kilátásait!

Pin It

Bővebben ...

Visszatérhetnek a szurkolók!

Kicsit kevesebben, és nagyon komoly szabályok mellett, de mégiscsak visszatérhet a stadionba a foci oka, és célja; a Szurkoló! A tegnapra datált kormányrendelet ma a Magyar Közlönyben megjelent, így most már egyértelmű, hogy a hosszas várakozás után visszatérhetünk! Kikerült az 500 fős limit, és a rendelet már holnaptól érvényben van! A kép illusztráció, így biztosan nem lehet majd, de nézzük, akkor hogyan!

Pin It

Bővebben ...

Várakoztunk, néztünk, értékeltünk

Derbi. Soha nem volt nézők nélkül, és talán soha nem volt ilyen békés játszadozás. A Derbihez – és minden más meccshez – nélkülözhetetlen a szurkoló, így nem csoda, hogy ezúttal vaktölténnyel lőttek ebben a csatában. Maradva a háborús hasonlatnál; a háború ezúttal csak hadgyakorlat volt, de ez is a három pontért ment, amit ezúttal a vendégcsapat vitt haza. Nézzük, hogy mit mondtunk a Derbi előtt – és a Derbi után!

Pin It

Bővebben ...

Kupacsodák, avagy csak engem zavar?

Megvan a Magyar Kupa két döntőse. Az elődöntők visszavágói izgalmas meccseket hoztak, és már most kijött, hogy bizony fizikálisan bizony kihívásokkal küzd a csapatok többsége. Ez fordulatossá tette a mérkőzéseket, még ha a színvonalnak nem is tett feltétlen jót. De a legnagyobbat mégsem a csapatok alakították, hanem azok a szereplők, akik gólokat aligha szerezhetnek, mégis döntő hatásuk lehet a meccsek végkimenetelére…

Pin It

Bővebben ...

Videoton búcsú - Ladislav cikke

Van az úgy, hogy nem megy sehogy avagy nem akarásnak tényleg nyögés a vége…..Ladislav írása
Pin It

Bővebben ...

Hiányzik Pintér Attila a Magyar Labdarúgásból?

Zseni vagy rendszerkegyelt ostoba bunkó? Többszörös bajnok edző de volt már, hogy játékosai levelet írtak, hogy vagy ő megy vagy nem játszanak, de volt olyan is hogy érkezése hírére már lázadtak a játékosok. Nemrég azt nyilatkozta, hogy tud bánni a játékosaival, de az urbánus legenda szerint fenyített ha valaki nem tudta a Fradi indulót. Volt szövetségi kapitány aki hitt az összetartásban  és a párbeszédben mégis kommunikációs trénert kapott mert nem tudott úrrá lenni az indulatain. Kicsoda Pintér Attila? Hiányzik e nekünk?

Pin It

Bővebben ...

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!