Takács Tamás Délvidékről

Ladislav készített interjút a délvidéki születésű labdarúgóval. 

Pin It

Bővebben ...

Mit üzen az 5:1?

Nagy kérdés, hogy miként is értékeljük a Fradi barcelonai vendégszereplését. Adott egy nagyságrendekkel magasabbra értékelt csapat, adott egy eredmény, és most akkor mit is kell értékelni azon, hogy végül papírforma eredmény született? Szerintem nam a „mit?” kérdést kell feszegetni, hanem a „hogyan?” a megválaszolandó! Nézzük akkor, hogyan!

Pin It

Bővebben ...

Orosz - Magyar: ranglista-elmélet

Valaha I. Miklós cár mondta az Oszmán Birodalomra célozva, hogy Európa beteg embere, nekem meg most van egy olyan érzésem, hogy ez Oroszországra vonatkozik inkább… Igen, de ezzel még nem megyünk sokra, gondoljunk csak az itthoni meccsünkre, amikor úgy igazán csak 0:3 után engedtek némi levegőt – igaz akkor aztán belehúztunk rendesen! De most mégsem értem, hogy miért veszi mindenki tuti buktának a ma esti meccset! Ez az orosz csapat ugyanis nem Az az orosz csapat…

Pin It

Bővebben ...

Rossi beszól (???)

A szerbeknél nagy sajtóvisszhangja volt az ellenünk elvesztett belgrádi meccsnek, és többen említették, hogy a sas leszállt, meg hogy a magyarok földhöz vágták. Így is volt, az a sas olyan szárnyszegett volt, mint egy rozzant állatkerti példány. De ne legyünk kishitűek! A szerb lapok mindenféle kifogással jöttek, de az igazság az, hogy egy góllal jobbak voltunk… És akkor most mi lesz a medve ellen?

Pin It

Bővebben ...

Videóbíró és szerencse…

A bolgárok elleni mérkőzéssel kapcsolatban unos-untalan folyamatosan a szerencsét hallom, mint olyat, ami a győzelem legfontosabb eleme. Még maga Rossi is felemlegette, de ő azért hozzátette legalább, hogy persze rengeteget dolgoztak. Én meg azt mondom, hogy végre láttam egy tényleg elég rossz meccsen, és elég rosszul játszó magyar csapatot, amelyik azzal együtt, hogy nem volt különösebben jobb, mint ellenfele, mégis győzött! De hogy jön ehhez a videóbíró? Olvass tovább!

Pin It

Bővebben ...

Edzői várakozások - Két őszinte ember!

Ma 20:00-tól kezd az NB1 6. fordulója az MTK - Budafok mérkőzéssel. Mindkét edző szimpatikus figura, és nem lehet azt mondani, hogy mellébeszélnek! Kritikusak, önkritikusak, és nem utolsó sorban érezni lehet minden egyes mondatukon, hogy a fociért élnek! Ritkaság? Lehet, de ez a normális. Nézzük a nyilatkozatokat!

Pin It

Bővebben ...

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!