Kapronczai: "Nem feltartott kézzel szeretnénk nekimenni az utolsó fordulóknak."

Szinte biztos kiesőként könyvelték el a csapatot, ám igyekeznek rácáfolni.

Az MTK-tól kapta első profi szerződését Kapronczai Gergely. Előbb u19-es bajnok lett a kék-fehérekkel, majd tavaly a III.Kerület TVE-hez került. Idén pedig az NB2-be frissen feljutó  Szentlőrinc csapatához került kölcsönbe.

Pin It

Bővebben ...

A visszatérő- Fiola Attila rögös útja

A 2020-as évi selejtezők mondhatni még ha vártuk akkor is meglepetéssel teli volt.  Új arcok felbukkanása, régi ismerősök előkerülése. Nem beszélve a vártnál eredményesebb selejtezőkről. Tegyünk egy kis kitekintőt az egyik meglepetés játékosra Fiola Attilára: 

Pin It

Bővebben ...

Volentér : "Szeretném tovább írni a sporttörténelmet!"

A budapesti születésű Volentér Balázs álma, hogy tovább írja a már nevével fémjelzett sporttörténelmet. Ám, hogy mégis kicsoda ő, és mit csinál? Arról ő maga mesélt.

Pin It

Bővebben ...

ASZFALTCSÍK- F1:2021- Bahreini nagydíj utózengés

2021 Bahrein nagydíj összesítés 

Végre elérkezett ez a hónap, és hét is. Újra F1-es futamot rendeztek, ezúttal szezonnyitóként Bahreinben. Mindenki izgatott, kinek hogy sikerültek a télen kidolgozott fejlesztések.

Pin It

Bővebben ...

Völgyi: "A testem az elmúlt években jelzett, hogy nekem eddig tartott. "

Magyar bajnoki címet ünnepelhetett az ETO csapatával, illetve Szuperkupa győztes lett. Sokakt meglepett viszont, hogy mindössze 33 évesen felhagyott az aktív labdarúgással. Karrierjéről, illetve jelenlegi helyzetéről mesélt Völgyi Dániel.

Pin It

Bővebben ...

Andorra 2.0 , avagy most minden más lehet...

Valószínűleg sokan nem gondolták volna 2017.06.09. előtt, hogy aznap este egy szinte megbocsáthatatlan vereségbe szalad bele a válogatottunk. Az a csapat, amely 1 éve az EB-n brillírozott. Tudom, tudom. Az a keret, már nem az volt, mint az Európa-bajnokságon, DE…
Lehetett ez a mentség? A szurkolók szerint egyáltalán nem(teszem azt hozzá jogosan)
Na de nézzük kicsit meg jobban az oda vezető utat, és az azóta eltelt időszakot.

Pin It

Bővebben ...

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!