Folyamatosan követjük az eseményeket, mert Kane átigazolása már csak kivásárlási ára (200 m. £), hanem azért is, mert a világ egyik legjobb középcsatárának minden bizonnyal váltásra van szüksége. Nem lenne jó, ha a Spurs megkötné… de a történet biztosan folytatódik, még akkor is, ha most új információk láttak napvilágot! Nézzük!

Az előzményekről ITT és ITT írtunk.

A legújabb hírek arról szólnak, hogy a Premiere League klubhoz akkor sem engedi el a Tottenham, ha kifizeti érte a világcsúcsot jelentő kivásárlási árat. A kijelentést nyilván a ManU-nak szánták, hiszen korábban komoly érdeklődést mutattak Kane iránt. Persze az Old Trafford-on nem esnek kétségbe, pontosan tudják, hogy a Spurs-nak pénzre van szüksége…

Érdekes kijelentés, de fontos tudni, hogy nem csak Manchester-be célozták az üzenetet, hanem a Juve és a Real is célpont voltak. Biztosan fogták az adást, és pontosan tudják, hogy esélyeik növekedtek. Én belehallom – és nem hiszem, hogy csal a fülem! – azt is, hogy az olaszok és a spanyolok jöhetnek, de ajánlataikon még van mit csiszolni!

Bár a Real által kínált összeget nem ismerjük (ha egyáltalán eljutottak árajánlatig), de a Juve 120 m. € ajánlata igen messze van a Spurs által megállapított kivásárlási ártól (228 m. €). Azt egész egyszerűen nem hiszem el, hogy a több, mint 100 milliós különbséget bevállalják a Tottenham-nél, csak azért, hogy ne erősítsék a riválist!

Magyarul; a Spurs tudatta a világgal, hogy Kane eladó, de a nem PL-kluboknak is igen közeli ajánlatot kell tennie a 228 m. € elvárt összeghez. A játékos nem nagyon tud ugrálni, mert szerződése 2024 nyaráig szól, így még jó ideig nem tárgyalhat a klub beleegyezése nélkül! Azt pedig kötve hiszem, hogy a klub kivárná a szerződés lejáratát…

Nekem most az az érzésem, hogy kicsit messzebb került egy esetleges megállapodás Kane igazolása ügyében, de abban meg egyenesen biztos vagyok, hogy az ügy ezzel még koránt sincs lezárva! Várom az újabb fordulatot!

 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!