Három héttel ezelőtt indult útjára a Szurkolók Magyarországért (elérhetők: ITT), és máris igen komoly eredményekről számoltak be! Azt eddig is tudtuk, hogy Szurkolók nélkül nincs mérkőzés, verseny, de most bebizonyosodott, hogy sokak számára segítség sem lenne Szurkolók nélkül! A legnagyobb tisztelettel megosztjuk Veletek a Szurkolók Magyarországért közleményét!


Mozgalmunk fennállása harmadik hetének végéhez érve, és az Ünnep alkalmából készítettünk egy jelképes összesítést az eddig végbevitt akcióinkról. Büszkén mondhatjuk, hogy az első napokban néhány nagyobb tábor összefogása és kommunikációja által megkezdett projekt napjainkra egy egész országot magába foglaló, már-már hatalmasnak nevezhető segítségnyújtás "lavinát" eredményezett. A futballszurkolókon kívül más sportágak fanatikusait is sikerült bevonzanunk, a mozgalomhoz szegődtek a kézilabda, a jégkorong, a röplabda és a futsal lelátóiról is. Mindemellett határon túli magyar társaink is csatlakoztak, és számos kisebb, szurkolókhoz köthető baráti társaság is erején felül teljesít.

szurkmagy cikkbe

Nagy meglepetésünkre annyi jótékonysági esemény, adománygyűjtés, figyelemfelkeltő megmozdulás zajlott le az elmúlt hetekben, hogy csak megközelítőleg tudjuk őket számszerűsíteni. Nos, nézzük akkor...

- közel 60 meglátogatott egészségügyi és szociális intézmény

- közel 100 db orvosi segédeszköz átadása (lázmérők, fonendoszkópok, EKG készülék stb.)

- valamint 1 db lélegeztetőgép

- több mint 4 millió forint pénzadomány kórházak javára

- több mint 1500 kiszállított pizza

- több mint 200 adag egyéb melegétel

- több száz kiló tartós élelmiszer, kávé, tea, édesség

- közel 200 karton üdítő,

- több mint félezer karton ásványvíz

- több mint 3 tonna mosópor

- 500 liter öblítő

- 1000 liter fertőtlenítő és tisztítószer

- 20 ezer maszk és gumikesztyű

- 65 számítástechnikai eszköz

- 25 háztartási gép és műszaki cikk

adományként, segítségként a frontvonalban harcolók számára.

Továbbá 50 köszönetnyilvánító és figyelemfelkeltő kiírás a teljes magyar lakosság szolgálatában.

Táborok, akik csatlakoztak hozzánk:

Balf, Békéscsaba, Csíkszereda, Debrecen, Derecske, Diósgyőr, Dorog, Dunaújváros, Dunaszerdahely, Ferencváros, Győr, Haladás, Hódmezővásárhely, Kaposvár, Kazincbarcika, Kecskemét, Kispest, Kisvárda, Komló, Körmend, Magyar válogatott, Mezőkövesd, MTK, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Sepsiszentgyörgy, Sopron, Tiszakécske, Topolya, Újpest, Vasas, Veszprém, Videoton, Zalaegerszeg, valamint számos kisebb baráti társaság alkotta szurkolói körökből.

Természetesen nem állunk meg, lehetőségeinkhez mérten, ugyanolyan elánnal folytatjuk tevékenységünket.

Erőt és kitartást kívánunk minden magyarnak, gúnyhatáron innen, s azokon túl is.

Egy zászló mind felett, a haza minden előtt!

Szurkolók Magyarországért


Komment:

Ezek bizony óriási eredmények! Az összefogás ereje sokak számára segítséget jelent, sokak számára pedig követendő példát állít! Ha úgy érzed tudsz segíteni, a megnevezett táboroknál jelentkezve teheted magad hasznossá!

Még egy megjegyzést ezért tennék; amikor az illetékes Urak büntetésekről, zártkapus meccsekről döntenek, vagy éppen csak jelzős szerkezetben említik a Szurkolókat, akkor majd emlékezzenek a fentiekre!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!