Még tavaly novemberben kezdődtek a bajok… Egy térdsérülés a bajok okozója, ami elsőre nem tűnt nagyon komolynak, később mégis műtét lett a vége. Orban a félbeszakadt bajnokságban mindössze 14 meccsen lépett pályára, és a válogatott EB-pótselejtezőre sem tudott volna felkészülni, hiszen még jövő héttől kezdheti az edzéseket.

Persze a rehabilitáció már korábban elkezdődött, de most Nagelsmann így nyilatkozott:

 „Meglehetősen jól mozog. A szünet ad neki egy kicsivel több időt. Mival az idő most neki dolgozik, lehet, hogy még néhány meccsen pályára is tud lépni.”

A Leipzig csapatkapitányát megvizsgálva, most már egyértelmű, hogy az artroszkópos műtéttel eltávolított porc nem okoz többé gondot, az ízület megfelelően működik, így a visszatérés csak annak a kérdése, hogy mikor folytatódik a bajnokság. Az biztos, hogy nem fogják erőltetni a dolgot, mert azzal többet vesztenének, mint nyernek, ha idő előtt pályára küldik.

orban újra cikkbe

Minden esetre most már kész a játékos a pályán végzett mozgásokra, és lassan vissza lehet térni a rendes kerékvágásba az edzéseken. Persze, az még nagy kérdés, hogy ez mikor lesz, és azért nem szabad elfelejteni, hogy a teljes fizikai felépülés még csak egy része a totális visszatéréshez vezető útnak, hiszen a rengeteg kihagyás után még a meccsrutint is meg kell szerezni.

Azt nem tudom, hogy Orban mennyire alkalmazkodik jól az ilyen helyzetekhez – ez játékosonként nagyon eltérő lehet -, de tapasztalatom szerint azok, akik átlátják a játékot, könnyebben megszerzik a szükséges rutint, mint a gépként működő játékosok. Márpedig én Orbant olyannak gondolom, mint aki pontosan átlátja csapata játékát!

Szurkolok neki, hogy minél zökkenőmentesebb legyen a visszatérés, és amikor majd már le lehet játszani a bolgárok elleni válogatott találkozót, a teljesértékű vezéreként tér vissza!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!