Mint arról több cikkben is beszámoltunk, a Barca folyamatosan ügyködött Neymar megszerzésén, majd pedig – miután elnökségi tagok mondtak le, és felmerült a korrupció gyanúja – a klub végül mintha letett volna valamikori játékosuk visszaszerzéséről. Privát véleményem, hogy a brazil zseni nincs jó helyen a PSG-nél, de ettől fontosabb, hogy maga a játékos is váltani szeretne. Most képbe került újra a Real… Micsoda? Ezt meg hogy?

Elsőre elég meredeknek tűnik a dolog, de mint írtunk róla (ITT), a királyi gárda az utóbbi időkben jó irányba terelte játékos-politikáját, így akár kiöregedőben lévő, de még mindig komoly értékkel bíró játékosoktól is meg tud szabadulni, utat nyitva a már most is velük szerződésben áll, de egyelőre kölcsönben pallérozódó játékosainak.

Impozáns névsort lehet összeállítani ezekből a fiatal tehetségekből, akik akár hosszú éveken át a Real keretének oszlopos tagjai lehetnek! Ha most ehhez hozzávesszük a már sokat tapasztalt, de még mindig csak 28 éves brazil cselgépet, akkor olyan ütőképes alakulat képe rajzolódik ki, ami bizony akár 5-6 éven át végig veri Európát! Persze van itt egy kis bibi… Ez a bibi pedig maga Neymar!

„2010-ben jött egy hivatalos ajánlat a Chelsea-től, később a Bayern München és a Juventus akarta őt. A Real Madridtól is többször megkerestek, Florentino Pérez álmodozott a megszerzéséről. Tavaly májusban találkoztunk, még akkor is azt mondta, nem tett le az álmáról.”

Így nyilatkozott Wagner Ribiero játékosügynök, aki azt is hozzátette, hogy az annak idején 222 millió euróért szerződtetett játékost akár már 14 millió eurós diszkont áron is eladná a PSG. Na nem mintha Neymar rosszabb játékos lenne, mint amikor megvették, hanem Párizsban is pontosan tudják, hogy ha a brazil nem érzi jól magát, akkor korántsem annyira hasznos a pályán, mint amennyibe került, és az ára egyre csak esni fog, és végül – szerződése lejártával – már egy fillért sem látnak belőle…

Én nehezen tudom elképzelni, hogy a Barca után Madridban szerepeljen a csatár, meg az is egy komoly kérdés, hogy vajon a blancoknál nem ugyanaz következne, mint Párizsban? És az kinek lenne jó? Nem is tudom, de még mindig azt gondolom, hogy ha valahol igazán jó helye van Neymar-nak, az Barcelona. Aztán persze majd meglátjuk mit hoz a sors.

Minden esetre én most azért szurkolok nagyon, hogy találja meg a helyét végre, mert most – úgy érzem – inkább csak elfecsérli tehetségét. Neki szurkolok, mert tudom, hogy millióknak szerezhetne sokkal, de sokkal nagyobb örömöt, mint az utóbbi időkben.

Gyerünk, valaki virítsa ki végre a nagy pénzt, aztán irány a pálya!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!