Egyik kedves olvasónktól kaptuk az alábbiakban, változtatás nélkül idézett levelet. Persze, jól esik a dicséret, de nem ez a fontos, hanem az, ami utána következik; Érden és Bicskén is kiváló ötletekkel álltak elő! Követendő!

Először is szeretném nektek megköszönni, hogy léteztek nagyon sokat tesztek a magyar labdarúgásért. Őszintén elmondjátok, hogy hol tartunk ma a világ "térképen". Tű pontos elemzésekkel. Igazából, ha Ti nem vagytok, akkor az NB1-ben maximum az eredményeket követem, és az NB3 Nyugati csoportjában nézek mérkőzéseket, mert Érdi VSE szurkoló vagyok. Remek kis csapat van most Érden, Koós Gábor ex Honvédos, Melczer Vilmos és Pál Szabolcs a Sándor Károly Akadémiáról, akik valóban jól képzett focisták érezhető rajtuk Hartyáni Gábor és Garami Józsi bácsi munkássága. Csiszár Zoltán és Gera Dávid a volt Fradi játékosok. Egy jó közösség, egy jó hangulatú csapat, szép a játékuk, jó cselek, sok passz, de nem tili toli. És persze a sikerkovács Limperger Zsolt edzősége mellett. Stadion, és komolyabb tőke híján évek óta az Nb3 él csapatai, simán verték a két éve az ETO-t és Kaposvárt is. De a könnyebb meccseken elbuktak...... Fedje ezt balladai homály, hogyan és miért.

Ami miatt megkerestelek titeket, hogy szeretném kérni tőletek, ha lehetséges, hogy két az Nb3-at illető járvány miatti jótékonysági kezdeményezést említsetek meg légyszíves, mert mindkettő nagyon sokat segít helyi szinten a rászorulóknak. 

Az egyik ilyen megmozdulás csapatomhoz az Érdi VSE-hez köthető, ahol a csapat döntő többsége anyagi juttatás nélkül bevásárol Érden a járvány miatt veszélyeztetett vagy karanténban lévő személyek részére. Erről cikk a lenti linken:

https:// erdivse.hu/2020/04/02/az-erdi-vse-focistai-is-segitenek/

A másik pedig a csoportunkban szereplő Bicske TC ötlete volt, hogy lesz egy virtuális meccs 2020.05.03-án Bicske-Pápa, melyre jegyeket lehet váltani előre 800 HUF per fő áron, és akkor el is küldik a "beugrót" postán edzőjük Dragan Vukmir aláírásával. Én vettem már 4 jegyet a családom minden tagjának.  A bevételből rászorulóknak vesznek élelmiszer csomagot és védőfelszerelést.

jótékony cikkbe

Erről szintén egy link:

https:// nb3foci.hu/hirek/lathatatlan-bajnoki-elkezdodott-a-jegyarusitas.html

Hátha vesz majd valaki jegyeket, aki például Fradi vagy akár UTE szurkoló. A Pápa edzője pedig Lengyel Feri, Bicskén pedig Józsa Miki a kapus edző. Lehet, hogy Balogh Tonó helyett jobb lenne a Fradiban, mert Bicskén mindkét kapus top 5-ös.

Végül külön is üdvözlöm Emődi Zolit vele mindig kibeszéljük az aktuális foci anomáliákat jó híreket messengeren.

Természetesen engedélyt kértem a közléshez, és a válasszal további információk is érkeztek! Hát, komolyan mondom, én biztosan részt veszek ebben, mert ilyen kiváló kezdeményezésnek én is a részese szeretnék lenni!

A bicskei akcióról annyit tudok, a facebook oldalukról, hogy jelenleg 565 eladott jegynél tartanak, jövő hét végéig szeretnék elérni az 1000 db eladást ennyit nyomtatott nekik ingyen egy helyi nyomda.

jótékony cikkbe 2

Bankszámlára lehet utalni a jegy árát, 800 HUF egy ticket ára. A közlemény rovatban a vásárló címét szükséges feltüntetni és kb. 1 hét és elküldik postán a jegyeket. Nekem ennyi idő alatt érkezett meg a 4 db jegy. Minden egyes darab egyedileg van eredetiben aláírva a Bicske NB3as csapatának edzője Dragan Vukmir részéről. Plusz ajándék, hogy a láthatatlan bajnoki eredeti időpontjában 2020.05.03 17 órakor a Bicske TF facebook oldalán lesz egy műsor rengeteg meglepetéssel élőben. Ami biztos, hogy egyelőre 2 felajánlás érkezett a jegyet váltók ugyanis részt vesznek egy tombolán, ahol a jelenlegi állapot szerint kisorsolásra kerül a pár éve lejátszott Szolnok-FTC LEN-kupa vízilabda döntő meccslabdája Nagy Viktor kapus autógrammal ellátva, valamint a másik ajándék egy eredeti aláírás Grosics Gyulától.

Csak ajánlani tudom! Természetesen minden hasonló jótékonysági kezdeményezésnek igyekszünk megjelenést biztosítani, várjuk jelentkezéseteket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címünkre.

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!