Talán sokan nem értik, miért foglalkozunk ennyit a Kelen SC-vel. Megpróbálom most összeszedni azt, ami miatt követendő példának tartjuk az egyesületet, mert bizony van mire büszkének lenniük! Jogos a kérdés, hogy mire lehetnek büszkék, amikor most éppen az NB3 Középcsoport utolsó helyén állnak? Akkor most elmondom!

Először is a klub tulajdonos-elnök levelének egy facebook-on megjelent részletét idézem:

„Kedves Szülők!

Andreas van den Aker vagyok, a Kelen SC elnöke. Engedjék meg nekem, hogy néhány sorral zavarjam Önöket.

Levelem a kedves szülőknek, csapataink, avagy Egyesületünk szurkolóinak, egyúttal reménybeli támogatóinknak szól.

Az elmúlt hetekben, hónapokban sokan és sokat dolgoztunk azon, hogy minél jobb körülmények között edzhessenek és játszhassanak a Kelen SC futballistái, sőt, ami tőlünk telt, mindent megtettünk azért, hogy a pályán kívül állók is jól érezzék magukat.

Reményeink szerint ez csupán a kezdet volt. Egyesületünknek ugyanis nemcsak jelentős szakmai céljai vannak, létesítményünk és környezetünk modernizálása is a közeljövő tervei között szerepel. Ahhoz, hogy egy-két éven belül eljussunk odáig, hogy a felnőtt férfi csapatunk az NB III-ban, női csapatunk pedig az NB I-ben szerepeljen, miközben a fiúknál megtartjuk a Bozsik-központ, a lányoknál a regionális központ státuszt, tovább kell lépnünk.”

A levél azzal folytatódik, hogy a klub szívesen várja a támogatásokat. De itt nem ez a lényeg! Sokkal fontosabb ugyanis, hogy az elnök világosan megfogalmazza a célokat, és nem csak úgy a semmire kér és fogad támogatást, hanem ezeknek a céloknak a megvalósítására. A levél még 2018 novemberében született, és lám, most – igaz, kieső helyen – a felnőtt férfi csapat az NB3-ban szerepel, a nők pedig az NB1-ben!

Hoppá! Ez a nem semmi! És – talán mondanom sem kell – ez a fajta megközelítés bizony nem csak egy levél erejéig jelenik meg, hanem – ahogy korábbi videónkban is megmutattuk, az egész egyesületet áthatja. Az érdeklődő, vagy netán, aki a klub játékosa szeretne lenni - ahogy a szülők, és a szurkolók is - nagyon pontos, és világos képet kap mind erről már az egyesület honlapját meglátogatva is! Erről készült videónk (elérhető ITT is):

Annak idején, amikor elkészítettük a Vlog-bejegyzést, egymás közt arról beszélgettünk, hogy a Kelen az a klub, ahol biztosan odafigyelnek majd arra, amit megfogalmaztunk, és arra, hogy ezért változtatni is fognak a honlapon csak azért nem kötöttünk fogadást, mert mindketten biztosak voltunk ebben. Ma reggel gondoltam, hogy megnézem, mi lehet a honlapon, történt esetleg valami változás, és úgy egyáltalán, mi van a klub háza táján. Ez a kép fogadott:

kelenschonlap

Istibizi komolyan várom, hogy leteljen a jelzett öt nap, mert a felirat szerint sokkal modernebb, felhasználóbarátabb formában térnek vissza! És ha a Kelen-nél megígérnek valamit… az bizony úgy is szokott lenni. Még egy gondolat; a videóban a tartalomtól hanyatt estünk (ezt kerestük a sorozatban, és itt tökéletesen megkaptuk!), de a megjelenés, és a használhatóság terén kritikát fogalmaztunk meg.

Nos, a történetben a mi személyünk egyáltalán nem fontos. Az viszont igen, hogy van legalább egy olyan futball klub létezik ma Magyarországon, ami mintaként szolgálhat a többiek számára!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!