Még mindig nincs aláírás a szerződés végén. Még mindig lehet feszíteni a húrt. Lehet, hogy csak egyszerű médiafogás annak érdekében, hogy a középpontba kerüljön egy klub, ami a tulajdonosa szerint nem kap elég tiszteletet és figyelmet.

Az eset a rögmagyar futballvalóság. Van egy a semmiből jött, hirtelen első ligás csapat és annak Istent játszó nagyura, aki úgy gondolja a temérdek pénze és az ehhez párosult hatalma miatt mindenhez is ért. Hagyományokat tradíciókat felrúgva a képére akarja formálni a helyi futballközeget, ami nem lenne baj ha mindez a régió fejlődését és, az abban ”termő” tehetségek előmenetelét szolgálná.

De sajnos nem ez történik – itt sem! A dölyfös nagyúr kénye kedve szerint játszik mások életével, szívügyével, szakmaiságával. Foggal körömmel ragaszkodik és szinte karmait vájja áldozata húsába. Az üzleti politikai életből magával hozott ridegséggel nem képes belátni, hogy amit tesz árt saját klubjának, tönkreteszi egy fiatal lehetőségét a felzárkózásra, és nem legutolsó sorban árt az egész magyar labdarúgásnak. Árt annak az álomnak, hogy a futball lehetőség a kitörésre, hogy valaki megvalósítsa az álmát.

Tudom dölyfös uram, hogy neked nem a pénz számít, hanem csak az érzés, az a bizsergés, hogy megteheted. Az a mámorító érzés, amit csak az ilyen emberek tudnak érezni, amit nem irigyelek tőletek, mert azt csak a saját hatalmába beleszeretett ember tudja élvezni.

Viszont tanácsolok valamit! Mi lenne drága dölyfös uram, ha egyszer kipróbálná azt, hogy egyszer valami érdekében döntene és nem valami ellen? Próbálja ki egyszer milyen az; más sikerének és ez által az egész közösség érdekében dönteni. Próbálja ki, milyen érzés segíteni valakinek megvalósítani az álmát. Próbáljon meg egyszer…. tényleg csak egyszer, igazi úriember lenni!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!