A válogatott középpályása egy videóinterjúban nyilatkozott jövőjéről. Megerősítette, hogy a Milan érdeklődése továbbra is fennáll, olyannyira, hogy a lassan véglegesnek teinthető, Tibi bácsi akár dobhatja is a pöttyöst! Ezzel együtt azonban még nincs döntés, de a 30 millió euróra taksált játékos elmondta, a döntés az ő kezében van.

Ezt én úgy értem, hogy a Salzburg illetékeseivel, és menedzserével, Esterházy Mátyással együtt abban a kedvező helyzetben vannak, hogy a kérők között szabadon válogathatnak. Bár a klub nyilván figyelembe veszi a játékos érdekeit, de a lehető legtöbbet szeretné kasszírozni, míg Esterházynak – mint azt korábbi, az M4 Sportnak adott nyilatkozatában jelezte – konkrét elképzelési vannak a jövővel kapcsolatban.

Szerintem nem a szerencse kategóriája, hanem a Szoboszlai munkája eredménye ez a kényelmes szituáció, ami megengedi, hogy a szakmai és a pénzügyi elvárások egyszerre teljesülhetnek. Magyarul; komoly pénzt kaphat a klub, és Dominik olyan klubhoz kerülhet, ami számára ideális lehet. Persze soha nem lehet 100%-ra venni egy ilyen választás sikerét, de azt meg kell jegyezni, hogy ritka alkalom az manapság, hogy egy magyar játékos ilyen magas szinten döntési helyzetbe kerül! A Milan érdeklődésére így válaszolt a riportban:

„A végső döntés az enyém, de megfontolok minden más ajánlatot is, és a karrierem szempontjából legjobb lehetőséget szeretném választani. A Serie A kiváló bajnokság, de a Premiere League és a Bundesliga is az.”

Érdekes volt még, amit önmagáról mondott, mert ez támpontot ad arra, hogy mit gondol magáról. Azt én nem fogom eldönteni, hogy mennyire reális ez az önkép, de nem nagyon tudnék belekötni még akkor sem, ha akarnék!

„Christiano Ronaldo volt gyerekkorom nagy bálványa, követtem egész pályafutását végig az úton, láttam, hogy lett ő a világ legjobbja. Ma is követem őt, de ha meg kell neveznem egy olyan játékost, akihez stílusomat, pozíciómat hasonlítani tudnám, az inkább Toni Kroos vagy Paul Pogba lenne.”

Mint arról korábban írtunk, akadnak kérők szép számmal, így az Arsenel, a Borussia Dortmund, a Lazio és az Inter is kívánságlistáján tartja a magyar válogatott középpályását! Egy ilyen impozáns klub-névsor azért nem semmi! Azt meg nagyon remélem, hogy tényleg jó lesz a választás, mert Dominik jóval tehetségesebb annál, semmint olyan sorsra jusson, mint jó páran az utóbbi 15-20 év során, amikor top-bajnokságokba szerződtek.

Sok sikert kívánok Dominik!

 

A gol.com-on készült videó ITT látható!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!