Ma egy minisorozattal kezdünk. A fociban nincsen „ha”, szokták mondani, de én mégis úgy kell, hogy kezdjem ezt a cikket, hogy; ha tényleg folytatódnak a küzdelmek, akkor még sok érdekesség vár ránk, hiszen a hatodiktól kezdődően még bármelyik csapat kieshet, és persze az elején is érdekes fejlemények várhatók, még ha a bajnoki cím sorsa már mintha eldőlt volna. Sorra vettük a csapatokat, kire mi vár!

A Fradi 23 meccse éppen kettővel kevesebb, mint a mezőny nagy részének, hiszen a Debrecen és az Újpest ellen is elmaradt korábbról egy-egy találkozójuk európai kupaszereplésük okán. Így is van 3 pont előnyük, és most nagyon nehéz lenne megmondani, hogy az újra-indulás kinek fog jobban sikerülni. Az üldöző Fehérvár ugyanis talán most lehetőséget kap arra, hogy Joan Carillo végre élesítse elképzeléseit, míg Rebrov biztosan nagy hangsúlyt fog fektetni a fizikális kondíciókra, csapata játéka pedig elég begyakorolt volt már ahhoz, hogy ott inkább csak ismétlés a feladat.

Watif carillo

Az első három (Fradi, Fehérvár, Mezőkövesd) még találkoznak egymással, a Fehérvár az Üllői úton teszi tiszteletét, míg a Fradi Kövesden méri össze erejét Kuttor Attila tanítványaival. Rebrovéknak ezen kívül azért még lesz feladata, hiszen két derbi is lesz ebben a gyors menetben! Most persze kicsit más lesz a helyzet, hiszen a hazai foci legnagyobb párharcának mostani két felvonásán sem lehetnek jelen nézők…

Whatif rebrov

Mindent összevetve az – eredeti naptár szerint – két utolsó fordulóra eső mérkőzéseknek már nem biztos, hogy komolyabb tétje lesz (ekkor találkozik egymással az első három helyezett), mert most nem látható olyan erő a mezőny többi tagjánál, ami komoly veszélyt jelentene a zöld-fehérekre nézve. Ezúttal most a derbire is érvényes a kijelentés… Persze, mindez majd a pályán dől el, ha minden rendben lesz.

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!