A sorozat ezen részében a középmezőnyt tekintem át, és úgy látom, hogy ugyan ez a legkisebb halmaz az élvonalban, mégis érdekes események elé nézünk, ha tényleg lesz folytatása a bajnokságnak. Különös érdekessége ennek a minoritásnak, hogy mindössze a szurkolók által az egyik legjobban támogatott, és a talán legkevésbé támogatott két klub alkotja. Most ezek a különbségek eltűnnek a zártkapuk mögött…

Az első rész elérhető ITT!

A középmezőnybe igazából csak a Felcsút és a Diósgyőr sorolható be, mert ők azok, akik még esélyesek az európai kupaindulást jelentő negyedik (esetleg harmadik?) helyre, de a kieséstől már nem kell tartaniuk, hacsak valami végzetes nem történne… Miután ez előre nem detektálható, maradjunk annyiban, hogy a két csapatra talán csak a Honvéd lehet veszélyes, de Kispesten most olyan komoly változások vannak, amelyek várhatóan csak később jelentkeznek eredményekben is.

Whatif feckó

Most kisebb meglepetésre a Felcsút a döntetlen-király az élvonalban, és elég érdekes eredmény-sort produkálnak, mert míg a Fradi ellen aratták legnagyobb, 4:1 arányú győzelmüket, addig a Fehérvár ellen szenvedték el legnagyobb vereségüket (ez is 4:1 lett, csak fordítva!). Mindezekkel együtt gólkülönbségük jobb, mint a borsodiaknak, hiszen 4 szerzett góllal többet jegyeznek, és 2-vel kevesebbet kaptak.

Whatif hornyák

Egymás ellen ebben a bajnokságban eddig két döntetlennel végeztek (1:1 és 2:2), így aki a pótlásban legyőzi a másikat, az nagy lépést tesz a negyedik helyért! Különös pikantériát ad a Diósgyőrre váró sorozat vége, hiszen utolsó meccsüket a Bódog Tamás által vezetett Kisvárda ellen játsszák majd. A szabolcsi klub edzőjének személye adja a dolog különlegességét, ugyanis – mint emlékszünk – Bódogot elég kurtán-furcsán küldték el Miskolcról… A Kisvárdának pedig kell a pont, mert nincs biztonságban, még akár ki is eshet. De nem csak Révész Attila csapatánál rezeg a léc, az NB2 a mezőny alsó felében gyakorlatilag mindenkit fenyeget!

Érdekes lesz ez a Feczkó-Hornyák párharc! Érdemes lesz követni az eseményeket!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!