Kispesten nem állnak le, folyamatosan megy az átalakítás. A személycserék azt jelzik, hogy tényleg keresik azokat, akik tudnak, akarnak tenni azért, hogy a Honvéd végre megtalálja önnön stílusát. Most Dajka László érkezett, akivel kapcsolatban meg kell jegyezzem, hogy nem nagyon értettem eddig sem, hogy miért éppen Kispesten nem kaphatott eddig szerepet. Közben Lanza is a jövőn lamentál, azt mondja, érez még erőt magában ahhoz, hogy a BL-ben szerepeljen.

Mint arról már többször írtunk, a klub Hemingway után most egy egészen más útra kíván lépni, mert kiderült, hogy az igen megosztó személyiséggel rendelkező előző tulaj által kialakított modell kizárólag vele, az ő irányításával működött. Igen, működött, mert bizony a bajnoki címet azt nem adják csak úgy oda bárkinek! De most új szelek fújnak, így új emberek kellenek a stábba is, ha már a vezetés lecserélődött.

Dajka László több, mint 200 meccsen szerepelt a Honvédban, 5 bajnoki címet nyert, így ő igazi local heroe! De nem „csak+ ezért jó választás, hanem azért is, mert rengeteg klubnál, illetve az ifjúsági válogatottaknál is sok tapasztalatot szerzett, és bár Nyíregyházán született, neve összeforrt a Honvéddal, és bár játszott Spanyolországban a Las Palmas-nál, illetve Svájcban is, de nevet, sikereket, ismertséget a Détári, Sallai, Garaba féle sikeres Honvéddal szerzett. Most pedig annak az edzőnek, Pisont Istvánnak lesz segítője, aki őt követően kezdte karrierét a kispesti felnőttek között.

Egy komoly múltú klub nagyot hibázik, ha nem épít azokra, akik korábban aktív játékosként a csapatot erősítették, mert bizony, ha cél egy önazonos Kispest megszervezése, akkor olyanokra kell bízni a feladatot, akik tényleg tudják, mi fán terem a foci arrafelé! Jó az irány, de a puding próbája az evés, így majd a bajnoki folytatásban meglátjuk, hogy mire lesz ez elég.

Nagy öröm, hogy végre a jövőről beszélhetünk, mert én őszintén szólva már nagyon kezdem unni a régi felvételeket… Illetve, nem is azokat, hanem azt, hogy most kizárólag azokon láthatunk focit! Ahogy én is várom már, hogy mit hoz a jövő, Lanzafame is azon gondolkodik, hogy mit hoz számára a jövő. Furcsa egy szerzet az olasz, mert bizony fiatal korában elég komolyan derékba törte saját pályafutását, de azt ma sem lehet mondani, hogy érzelemmentesen állna hozzá a meccsekhez, ma is olyan lelkesedéssel veti bele magát a küzdelmekbe, hogy arról jónéhány fiatal példát vehetne!

dajkalászló cikkbe

Nyilatkozatában arról beszél, hogy ugyan sok marhaságot csinált, de mindig felállt, és mindig vissza tudott jönni. Hát most is nagy tervei vannak, hiszen azt mondja, képesnek érzi magát a BL-re, és ha Olaszországból egy BL-csapattól jönne ajánlat, bizony így 33 évesen is bevállalná. Érez erőt magában ehhez! De most a Kispest a fontos, és az, hogy neki milyen szerepet szánnak a csapatban!

Az igaz ugyan, hogy nem az a tipikus saját nevelésű játékos, de az is igaz, hogy vele lehet játszó focit csinálni, ami sem Pisonttól, sem pedig Dajkától nem áll messze, így akár továbbra is kulcs-szerepelője lehet csapatának. Most is lelkes, és tettrekész, ami igen jó hír a klub, és szurkolói számára. Ne feledjük, hogy - ha a terveket tényleg komolyan gondolják – a saját nevelésű fiatalok nagyobb számban kapnak majd szerepet, akik mellé bizony kell majd mindig egy-egy tapasztalt öreg róka.

Alakul ez gyerekek, én most nem nagyon aggódnék a jövő miatt, ha a Honvéd szurkolója lennék!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!