Megnyugodva vettük tudomásul, hogy újra van sportigazgatója azMLSZ nek. A Storck éra óta először. Felmerülhet a kérdés a német kapitány menesztése óta vajon milyen szakmai alapokon nyugodtak a döntések? De nem baj a kis örömöt is meg kell becsülni.

 

Felmerülhet sok kérdés mellet még az is, hogy amit eddig versenyigazgatóként nem tudott megtenni Barczi Róbert azt sporigazgatóként hogy fogja tudni megtenni. Természetesen jókívánságaink mellett sok kérdésünk is lenne. Miben lesz más így az MLSZ döntéshozó mechanizmusa? Mert információink szerint eddig a szakmai bizottság munkája 2-3 email váltásban kimerült. Ez azért érdekes annak fényében, hogy az MLSZ saját bevalása szerint is 10 éves mélyponton van, és azért valljuk be az a mélypont nem nagyon volt feljebb mint a réti gyalogbéka ürítőszerve. Ezt ebben a videóban dolgoztuk fel:

Kérdeznénk azt is Barczi úrtól -  akinek újfent csak erőt egészséget szerencsét miegyebet kívánunk munkájához - hogy van e már egy mindenki álltal elfogadott új szakmai irányvonal és ha van az mikor lesz nyilvánosan látható tanulmányozható? Mikor lehet ezzel kapcsolatban kérdezni hiszen a fenti videóban pont az MLSZ saját hibájaként azt róta fel, hogy 0 zéró a kommunikációja és, hogy nem tesz semmit az egészséges párbeszédért? Szeretnénk azt is kérdezni, hogy lesz e majd egy olyan platform ahol akár az összes tenni akaró szakember újságíró stb. kifejtheti a véleményét és azt valóban megvitatják?Első körben ennyi lenne, mert nem akarunk olyan színben feltűnni, hogy egyből támadunk anélkül, hogy akár csak egy intézkedése is lett volna a frissen kinevezett szakmai igazgatónak. Sok sikert 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!