Ha csak ennyit olvasunk és egy kicsit is megmártóztunk a Magyar Fociban akkor tudhatjuk, ez a 3 fogalom asztrológiai hasonlattal jó együttállás lehet a Kispest egén.

 

Nem kispesti szurkerként is rossz volt nézni legutóbb a Honvéd vergődést a Diósgyőr ellen. Nem is a csapatot sajnáltam - mert bár a neveiket tudom nem hagynak nagy nyomot bennem - hanem a kispadon helyet foglaló Pisont Istvánt. A mérkőzés végére szinte tapintható volt rajta a csalódottság és a megalázottság. Persze nem ehez szokot. Amikor ő robogott a pályán és mi kintről a lelátóról néztük akkor még jelentett valamit az hogy Honvéd.Tudom sokaknak ma is ugyanaz de nekünk külsősöknek már nem. Bár az elmúlt időben volt siker is azt gondolom, hogy a Kispesttől stílusidegen volt az elmúlt évek játéka, főleg az elmúlt hónapoké. Megértük azt, hogy a honvéd játékának - ha ezt annak lehetett nevezni - fő jellemzője lett az ellenfél játékának tönkretétele és a szinte minden ötletességet kiírtó védekezés kontráz játék. Ezt el sem tudtam volna képzelni mondjuk Pisont idejében. Hol vannak már azok a játékosok akik meghatározták a válogatottat? Még csak nem is Puskásékról beszélek. Tichy , Bodonyi , Détári , Kovács és sorolhatnám. 

Viszont az, amit Pisont Istvántól olvastam kíváncsivá tett. 

"ETTŐL FÜGGETLENÜL SZERETNÉM, HA MINÉL ELŐBB FELFEDEZHETŐEK LENNÉNEK AZ ÁLTALAM ELKÉPZELT STÍLUSJEGYEK A JÁTÉKUNKON. AZ A CÉLOM, HOGY A HONVÉD-STÍLUS FELISMERHETŐ LEGYEN MIND KÖZÜL. EZ AZ ELSŐ NB I-ES MUNKÁM VEZETŐEDZŐKÉNT, AMI MÁRIS EGY ÓRIÁSI SZAKMAI KIHÍVÁS, HISZEN NAGYON RÖVID IDŐ ALATT KELL MEGPRÓBÁLNOM A SAJÁT KÉPEMRE FORMÁLNI A HONVÉD JÁTÉKÁT."

A Magyar Foci iránti tiszteletből és szereteből kiindulva nem Honvéd szurkolóként is várom,hogy végre legyen megint olyan valaki akit utálhatnak az ellenfelek a kiváló játéka miatt és akik miatt érdemes megnézni egy Honvéd meccset. Mindannyiunk érdeke, hogy egy nagymultú csapat a hagyományaihoz  méltón szerepeljen , mert sajnos egyre fogy ezen csapatok tábora és átveszik helyüket a műanyagérzésű papírmasészurkolókkal felszerelkezett médiahypolt taonyelő kedvencek. Kedves Pisont István így ismeretlenül is kívánok sok sikert kitartást ahhoz, hogy valóban stíluskiindulású Honvédot láthassunk végre!

 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!