Több sajtóhír is megjelent a napokban arról, hogy Szerhij Rebrov iránt jelentős érdeklődés mutatkozik a nemzetközi piacon. Szóba került a Fener is, ahol állítólag évi 350 milliót kereshetne, de Kijevben is szívesen látnák. Nem baj ez, hírnek lennie kell, csakhogy…

Az már kevésbé helyénvaló, hogy az ukrán lapok némelyike olyan hírekkel jön elő, ami saját gyártású, ám sok köze nincs a valósághoz! Nem azt állítom, hogy nincs esély Rebrov klubváltására, de azt már igen, hogy az ukránok nincsenek tisztában azzal, mit tud kínálni a Fradi annak az edzőnek, aki 2010-től kezdődően a Kijev stábjának tagja volt, hogy aztán 2014-től három éven át vezetőedzőként irányítsa a csapatot.

Úgy áll a dolog, hogy például a Fenerbahce által kínált éves 350 millió egyáltalán nem nagy ösztönző a mai fizetésével összevetve, illetve az – állítólagos – feltételek sem teszik vonzóvá számára a török ajánlatot. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy milyen jelenlegi körülmények, milyen jövőbeni kilátások várnak rá lehetséges új klubjánál. A Fradi komoly építkezésben van, az utóbbi két évben immár nem voltak vakon az igazolási piacon, hanem tényleg képesek igazán ütőképes játékosok szerződtetésére.

rebrov ukrán

Ennek meg is van az eredménye, ami itthon és a nemzetközi mezőnyben is megmutatkozik. Ez a jelen, és biztos vagyok benne, hogy a jövőről is beszélgetett már Kubatov Gáborral, aki egyértelművé tette; egy olyan lehetőség előtt áll csapata, ami száz évben talán, ha egyszer adódik! (erről ITT írtunk) Ez közel sem biztos, hogy megvan a törököknél, ahol ugyan komoly pénzek figyelnek, de a környezetéből annyira kiugró eredményt nem lehet elérni, mint amire a IX. kerületben most kilátás van!

Fontos még megemlíteni az ukrán lehetőség tekintetében, hogy a Kijev után Szaúd-Arábiában trénerkedő Rebrov nem úgy vált el szeretett klubjától, ahogy igazán szeretett volna (semmiképp nem szeretett volna távozni…), és úgy érkezett meg Budapestre, hogy némileg szerényebb jövedelmet, viszont komoly távlatokat ígértek neki. A csoportkörös teljesítmény már elég volt arra, hogy az ígéreteket behajtsa a Fradi vezetőin, akik nem is szegték szavukat!

Észre kell venni, hogy egy ilyen kaliberű szakember, akiben ott munkál a makacs győzni akarás, nem fog a keleti posványban fetrengeni, kihívásokat keres, és erre most kiváló lehetőséget kap Magyarországon! Szerződése 2022-ig szól, az arab kaland egy olyan kis kitérő volt, amit az anyagiak ugyan indokoltak, de a szakmai előrelépés lehetőség egyáltalán nem, így nem meglepő, hogy a Fradi kedvéért ki is lépett abból a kontraktusból.

A lényeg az, hogy meg lehet nyugodni, az egész sztori csak vihar a biliben, nincs itt kérem semmi látnivaló!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!