Gigi Becali, a román futball príma balerinája, az ünnepelt DJ, most újra hangszerelte régi szerzeményét, „Tapló” címen jegyzett számát! A hangszerelést arra hegyezte ki, hogy ezúttal sokkal hitelesebb legyen, mint amikor Rus Adriánról (amikor még nem váltott identitást…) úgy nyilatkozott, hogy „A fiatal védőt szeretnénk leigazolni a télen, már ismerem őt”. Ki hitte el, hogy nagy hirtelen egy – akkor még… - magyar focistába lesz szerelmes? Azóta biztos elfelejtette...

A dák fallosz most a Kisvárdáról kertek alatt elosonó honfitársát célozta meg, és bizony bunkós végű fegyverével be is talált – nem kicsit! Mint tudjuk, a Kisvárda két románja - egyenességről, és becsületről mit sem tudván… - a szponzoroktól kapott autókkal távoztak, és azt gondolták, hogy ha visszaadják az autót, az máris olyan erkölcsi magasságokba emeli őket, amit náluk családi körben talán értelmezni sem tudnak.

Nálunk nem egészen így van, de erre nem jöttek rá, így persze repültek, De nem csak azért, mert otromba módon viselkedtek, a nem mert egyébként sem ütötték meg azt a szintet, amit elvár egy olyan edző, mint Bódog Tamás. Mégis, mit várt el tőlük (is)? Semmi komoly, csak ennyi; dolgozzanak. Na, megint egy ismeretlen fogalom… Nem is sikerült! Gozav és Latovlevici így visszatért, ahova való, pedig azt gondolták, hogy nélkülözhetetlenek annál a csapatnál, ahol egyébként utóbbi semmit nem tett le az asztalra, míg előbbi kimaradt a kezdőből, miután Bódog Tamás kicsit jobban megismerte…

De vissza a dák dákóhoz! Mit nem merészelt mondani nemzettestvérére? Csak ennyit válaszolt a Prosportnak, amikor Latovlevici esetleges szerződtetését firtatta a Prosport:

„Figyelj, apa, mégis mit kezdjek Latovlevicivel? Ő már csak történelem. Tegyem a kispadra Pantirut, hogy a 34 éves játsszon helyette? Láttuk, mi történt Rusescu, Tanase vagy Adi Popa visszatérésekor, láttad őket bármit is csinálni? Ezek a játékosok már csak a múltjukból élnek. Köszönöm mindegyiküknek, amit a Steauáért tettek, de engem csak a fiatal játékosok érdekelnek, akikből pénzt is csinálhatok. Mit csináljak egy 34 éves játékossal?”

forrás: csakfoci.hu

Szerencsére az említetteket nem ismerem, de biztosan nagy focisták… Azt viszont sajnálom, hogy Grozav, meg a másik csirkefogó nevét megismertem! Egész eddig életem teljesen jól telt nélkülük, és azt hiszem, hogy sikerül is elfelejteni őket (már a cikk írásakor is rá kellett keresnem a nevükre – ó, jótékony emlékezet!), mintha soha nem is lettek volna e földtekén!

De mi van a DJ-vel? Az ő nevét is elfelejtjük egyszer, nagyon remélem, mert akiről egy rövid jellemzés így szól, hogy „politikusként is jelentős karriert befutó, korrupciós ügyei miatt többször is börtönre ítélt, nagyvállalkozóból lett klubvezér”, az bizony jobb, ha eltűnik a föld színéről! Az, hogy nekünk árt, nem újdonság, de az övéinek is csak egyre nagyobb problémát fog okozni – ezt talán fel kellene ismerni a határ túloldalán is…

Nem kívánok neki semmi rosszat, hiszen remélem, hogy hosszú kort él meg, és innentől kezdve boldog, kövér nyugdíjasként él vidéki villájában, amit valahogy csak összelopott. A két lókötőt meg felejtsük el és tanuljunk az esetből!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!