60.000 euró bizony nem kis pénz, még annak sem, aki a spanyol első osztályban szerepel. Így van ezzel Sisto is, aki – mint megtudtuk ITT – nem kicsit szegte meg a karanténra vonatkozó előírásokat, ezért klub-rekordod jelentő, forintra átszámítva 21,3 milliós büntetéssel „jutalmazta”. Nekem azért van egy pár kérdésem azon túl is, hogy nem értem a nap lúzerét…

Történt ugyanis, hogy a játékos autóval (!!!) hazautazott Koppenhágába, ami testvérek között is 3.000 kilométeres út, 4-5 határ-átlépéssel, és abban sem vagyok nagyon biztos, hogy ezt egy menettel meg lehet oldani… Biztos nyomós oka volt a hazautazásra a 25 éves szélsőnek, de ha emlékszünk még, volt már olyan, hogy bizony a tiltások ellenére is engedélyezték páraknak az utazást – ha tényleg (!) jó oka volt!

Persze nem lenne Sisto a nap lúzere, ez ugyanis neki nem volt elég, úgy viselkedett, mint a zsinagógában imaszőnyegen hajlongó muszlim, aki mikor szónak neki, hogy ezt nem kellene még be is szól… Igen, emberünk nemes egyszerűséggel kijelentette, hogy nem teljesíti klubja szakmai stábja által összeállított edzésprogramot!

Gondoljunk bele; levezetett 3.000 kilométer (csak oda!), majd helybe ment a pofonért, pedig elég lett volna csak egy telefon is a klub megfelelő emberének, hogy jelezze; nem kíván a spanyol klub játékosa lenni a továbbiakban! És persze akkor bünti sincs, sőt, egy esetleges klubváltásnál még ő kapott volna némi aláíráspénzt. Így meg? Az sem normális, aki alkalmaz egy ilyen agyroggyantat, így biztosan nem lesz érte sorban-állás, klubja pedig nem biztos, hogy köré építi a jövő csapatát…

Mondjuk az is szép, hogy miként is lehet átjutni az elvileg lezárt határokon… Pedig ez sikerült, ami eég jó magyarázza azt, hogy miért vannak Európában egyes országok, ahol nagyobb a baj, mint máshol! De ez messzire vezet, így nem mennék bele, ugyanakkor gratulálok pályafutása elbaltázásához Sisto-nak!

Nála nullára (inkább mínuszba!) írta le magát!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!