Mint arról nyilván értesültetek, az Újpest tulajdonosa hajlandó visszaállítani az egyetlen Újpest címert. Én mégis kérdőjelet tettem a címbe, mivel az nem hangzott el, hogy "visszaállítom a címert".
 
Szeretném úgy érteni a nyilatkozatot, de a tulajdonos nagyon óvatosan fogalmaz. Az elmondottak ezen túl is igen érdekesek, és sok dolgot mintha új megvilágításba került volna. Mindenek előtt el kell, hogy mondjam, megtörtént egy olyan bocsánatkérés, amit már régen hiányoltam. Másodsorban pedig lényeges eleme ennek az üzenetnek, hogy Őze István kezéből kicsavarja annak lehetőségét, hogy az állítólagos Alkotmánybírósági keresetével villantson a nyilvánosság előtt. Az én véleményemről ennyit, mert sokkal fontosabb, hogy az ezúttal megszólított szurkolók tömegei hogy élik meg ezt a helyzetet!
A teljes videó-üzenet:
 

 
Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!