A levél fontos eseményről értesít, ugyanakkor titkos… Nem oszthatom meg, de bizonyára sokan kaptatok hasonló értesítést, így most csak a tartalmát közlöm – ha valaki mégsem értesült volna… Kezdem azzal, hogy miért nem oszthatom meg az információt eredeti valójában.

„Jelen elektronikus levélben rögzített információ csak és kizárólag a címzett természetes, illetve jogi személynek szól. A levél, és csatolmányai bizalmas, illetve jogszabály által védett információt tartalmazhatnak. Az eredeti címzetteknek szánt információk bármilyen formájú illetéktelen felhasználása, megismertetése, publikálása, továbbítása, vagy az azzal végzett bármely más művelet szigorúan tilos. Amennyiben ezt a levelet sérülten kapta meg vagy nem Ön annak valós címzettje kérjük, haladéktalanul tájékoztassa erről a feladót…”

Ajjaj, elég komolyan befenyegettek, így nem maradt már, mint a levél tartalmát átadni – persze vigyázva arra, hogy ne állítsanak rögtönítélő bíróság elé! Nos a lényeg a következő:

Indul a női bajnokság, de kizárólag azokat a meccseket játsszák le, amelyek a nemzetközi kupaindulás sorsáról döntenek. Ez mindössze három csapatot érint a bajnokságban, így a Fradi, az MTK és a DVTK női labdarúgói lépnek pályára.

Ennyi… Az viszont nagyon nem mellékes, hogy ezt a bajnokság támogatója üzente nekem, ami öröm, mert azt látom, hogy végül a lányoknál is lesz legalább egy pár meccs. Ez így korrekt, és amit még kihagytam, nekem az is egy jó megoldásnak tűnik; nincs végeredmény, nincs bajnok és helyezettek, ahogy kiesők sincsenek.

Még egy fontos infó jött: a kupameccseket is megrendezik, már holnap pályára is lépnek a csapatok, míg a bajnokságban egy elmaradt meccset (MTK-DVTK) pótolnak, majd az így kialakuló első és második helyezett két győzelemig tartó páros mérkőzésen dönti el a BL-indulás jogát.

Sok sikert a lányoknak, és csak remélni tudom, hogy a feladó eltekint nyilvános megkövezésemtől.

HAJRÁ LÁNYOK!!!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!