A Magyar Kupa két meccsével, valamint az elmaradt Fradi-Lokival kezdetét veszi az őrült száguldás, ami bizony játékosokat edzőket, és – valljuk be! – párkapcsolatokat is könnyen megviselhet. Mire számítunk? Sok gólra és meglepő eredményekre! A mai meccsnap programja.

Elsőként az NB1 rajtol az elmaradt meccsel:

M4 Sport, 15:55 - Ferencváros – DVSC

A két kupameccs pedig egymást követően kerül megrendezésre:

M4 Sport – 18:00 - Mezőkövesd – Fehérvár

M4 Sport – 20:05 – MTK – Honvéd

Várakozások? Sokkal többet nem tudok írni, mint amit a bevezetősben is. Arra számítok, hogy sok gól lesz, de még nem feltétlen láthatunk igazán jó meccseket, sok lehet a hiba, ami végül a támadóknak fog kedvezni. Arra viszont egyáltalán nem vállalkoznék, hogy előre tippeljek a végkimenetelekre, mert most annyira extrém helyzet van, hogy nincs ember, aki most felelősséggel kijelenthetne bármit is ebben a témában.

Korábban írtam pár cikket arról, hogy miket várhatunk, de ezeket csak az edzőmeccsek eredményeiből vezettem le, így sok támpontot bizony nem adnak. Az öt csere, az erőbeosztás minden korábbinál komolyabb szerepe miatt (utóbbi az MTK esetében nem igaz) most mintha kicsit más sport lenne a foci, mint eddig.

De végre itt vannak a srácok, harcra készek, mi pedig a délutánunkat, és az esténket biztosan a képernyőket bámulva töltjük!

HAJRÁ MINDENKI!!!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!