Megint egy érdekes és sok új információt tartalmzó riporton vagyunk túl. Csizmadia Csaba vezetőedző számolt be a feljutás körülményeiről és mutatta be az általa vezetett csapat a Budafok filozófiáját. Beszéltünk egy kicsit a játékosmúltról is. Csizi így jellemezte kötődését két korábbi klubjához "ha a Fehérvár az édesanyám akkor a Fradi a feleségem"!. A gúnyhatáron túl született volt válogatott játékos beszélt Bölöni Lászlóról is. Most már így sokadik interjúnk után azt gondoljuk nem veszett el minden remény és a feltörekvő edzői generáció adhat új lendületet a Magyar Labdarúgásnak. Reméljük a bebetonozódott szakmai közeg hagyja, hogy a tehetség és a pozitív szemlélet utat törjön.

 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!