Megint volt egy jókora csetepaté a két hölgyemény között, ugyanis – azt rebesgetik… -, hogy az egyik elment egészen a Kielégítő Parancsnokságig panaszával. Mire a másik megígérte, hogy leveszi azt a cégért, amit bizony a népes közönség utált, de az ezt bejelentő videón azért nem fogalmazott kristálytisztán, és bizony a másik élemedett matrónát mindennek elhordta…

Csak azért jutott eszembe a hasonlat, mert nem akartam azoknak a bizonyos altesti részeknek az összevetését emlegetni, de mégis kénytelen vagyok erre… De azért előbb mindenkinek ajánlom figyelmébe a két kivénhedt örömlány tirádáit:

Roderick Duchatelet videó-üzenete:

Őze István válasza:

“Számtalan könnyedén megcáfolható állítás hangzott el a belga befektetőtől - mondta Őze István, az UTE klubizgatója. - Például Roderick Duchatelet arra hivatkozik, hogy nem volt elégedett az UTE utánpótlásával, ehhez képest a mi korábbi szakmai igazgatónk vezeti nála a fiatalok képzését több olyan edzővel együtt, akik szintén nálunk dolgoztak. Az a kijelentés pedig, hogy az Újpest FC utánpótlása eredményesebb, mint az UTE labdarúgó akadémiája, egyszerűen nem igaz, elég ehhez megnézni az elmúlt években elért bajnoki eredményeket a különböző korosztályokban. 

Egyébként is furcsának tartom, hogy Roderick Duchatelet az együttműködés szükségességéről beszél, miközben kritizálja a mi hatékonyságunkat, és eredményeinket. Ráadásul a belga üzletember tíz év alatt semmit sem tett le a magyar labdarúgás asztalára, a nagy csapat a kiesés szélén áll, az utánpótlásuk pedig eddig nem is került az első osztály közelébe. Ezek a tények, valamint a Duchatelet-család tulajdonában levő külföldi klubok eredménytelensége - a patinás labdarúgó csapatok lezüllesztése - nem győzte meg az UTE vezetését bármilyen együttműködés szükségességéről. 

A belga pénzember céljai egyértelműek, a címerüggyel alig burkoltan megzsarolta a legnagyobb tradíciókkal rendelkező magyar klubot. Ha engednénk neki, akkor külföldi magánkézbe kerülnének az UTE közpénzből felépült létesítményei, és az övénél sokkal eredményesebb labdarúgó utánpótlásunk. 

A sorrend egyébként is rossz, a tulajdonos előbb adja vissza a csapat régi címerét, és utána kérjen bocsánatot a szurkolóktól, akiket korábban egyáltalán nem tekintett partnernek, sőt leginkább ellenségként kezelt. A mai kirohanásának az is a célja, hogy elterelje a drukkerek figyelmét a nagycsapat eredménytelenségéről.”

Nos, bevallom én többször végig hallgattam a két dizőz előadását, mert megpróbáltam rájönni, hogy ez a „párbeszéd” (se nem pár, se nem beszéd!) miről is szól valójában! Milyen új információ hangzik el, hogyan alakul a vita menete, milyen következő lépések várhatók – végső soron azt szerettem volna kitalálni, hogy; Mi lesz az Újpesttel?

A belga illetőségű kéjnő azt mondja, bocsánatot kér azoktól, akiket megsértett, és azt mondja nem volt jó ötlet a cégér-váltás, ezért valami halvány ígéretfélének álcázott célzást is tesz arra, hogy akár még vissza is teheti a régit.

A lófarkas, haját még mindig ünnepelt tinilányként hordó másik céda azt mondja, hogy nem igaz, amit a másik mond, cáfolja a kijelentéseket, és nem tartja érdemesnek arra, hogy ő vezesse a boltot…

Nos, azt kell mondjam, hogy aki az örömiparban dolgozik évtizedek óta, pontosan tudja, hogy a lányoknak (akik, mint tudjuk a régi slágerből, angyalok) bizony nincs mit összemérniük, hacsak nem öregségükre odáig nem ereszkedett bőrük feszessége, hogy vitorlavásznakat idéző részeiket akarják összemérni!

Mert bizony itt semmi más nem történik, mint vaktöltények puffogtatása, ócska személyeskedés – miközben a bolt üresen áll, és a leánykák is lassan kiesnek a... gyakorlatból.

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!