Az Amerikában légióskodó Sallói Dániellel beszélgettünk. Milyen labdarúgónak lenni Kansasban? Áldás vagy átok egy futballista dinasztia tagjának lenni? Mik a tervei, álmai egy ilyen fiatal játékosnak? Megint csak azt mondhatjuk, jó kis beszélgetés volt egy igazán pozitív szemléletű labdarúgóval. Reméljük nem csak a szakmai hanem játékos oldalon is új szelek fognak fújni és talán előrébb lép a labdarúgásunk, ha fiatal tehetség státuszból kitörnek a pozitív gondolkodású álmokkal és tervekkel teli motivált kész labdarúgók. Hajrá!Köszönjük mindazon sportvezetők és labdarúgók együttműködő segítségét akik rájöttek hogy, a szurkoló nem ellenség.

 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!