Felvidéken is elindul a fociélet. Világi Oszkár aki néhány hete megint előjött a régiós bajnokság gondolatával kettős érzésekkel nyilatkozott klubja honlapjának.

 

Három hét múlva ismét beindul a nagyüzem a Fortuna ligában, a folytatás egyetlen negatívuma, hogy nézők nélkül rendezik a találkozókat. 

A csapatok szigorú intézkedések mellett készülhetnek a folytatásra, de a megszorítások a mérkőzések során is megmaradnak. Nincs érintkezés, kézfogás, viszont mivel a találkozókat hétvégente játsszák, a 3 csere nem változik.

A folytatásról Világi Oszkár, a DAC tulajdonosa nyilatkozott a klub honlapjának. „A jó hír az, hogy újra lesz futball. Viszont rossz hír, hogy még mindig nézők nélkül. Számunkra az is pozitív, hogy folytatódik a Slovnaft Cup. A bajnokság egy modifikált, nem reguláris versengés lesz, viszont a kupa reálisan fog lejátszódni. Célunk jól felkészülni ezekre a mérkőzésekre, és az első háromban végezni, hogy megtartsuk az indulási jogot az európai szereplésre.”

A DAC öt mérkőzést játszik a rájátszás során, ebből hármat hazai pályán.

forrás:sportolunk.sk

 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!