A Román Labdarúgó-szövetség elnöke, Răzvan Burleanu  videokonferenciáján új információkat közölt az élvonalbeli bajnokság újrakezdését illetően. Üresek maradnak a lelátók Erdélyben Székelyföldön is.

 

Az FRF első embere közölte, a csapatok nagy valószínűséggel június 1-je után kezdhetik el a csoportos edzéseket, és ezután közel két hét áll a rendelkezésükre, hogy felkészülési mérkőzéseket játszanak, az 1. Liga újraindulását pedig – a korábbi információk szerint – június 13-ra időzítették. Jelenleg a kluboknak az edzőtáborban be kell tartaniuk az egészségügyi óvintézkedéseket. Be kell bizonyítaniuk, hogy tartani tudják magukat ehhez a tervhez, és várják az engedélyt, hogy június 1-jétől elkezdhessék a csoportos edzéseket. Ezután következnek a felkészülési mérkőzések, majd június 13-tól újra szeretnénk kezdeni a bajnokságot, első körben természetesen nézők nélkül” – nyilatkozta Răzvan Burleanu az Agerpres hírügynökség tájékoztatása szerint. 

Az OSK csapata néhány napja koronavírus szűrésen esett át ami két tesztből állt. A teszt mindenkinél negatív tehát teljes létszámban kezdhetik meg a felkészülést a Szentgyörgyiek a folytatásra.

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!